Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Huisstijl laten ontwerpen voor merkbekendheid

Huisstijl laten ontwerpen voor merkbekendheid

Een huisstijl laten ontwerpen biedt diverse voordelen. Zo kan een goed doordacht logo ervoor zorgen dat je bedrijf meer bekendheid krijgt. Als ondernemer wil je ervoor zorgen dat het totaalplaatje van je bedrijf aansluit bij je doelgroep.

Op deze pagina lees je meer over het belang van de perfecte huisstijl. Daarnaast kom je te weten waarom het gebruik hiervan onwijs belangrijk is voor het (online) succes van je bedrijf of onderneming.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Zodra je als ondernemer ervoor kiest om een bepaalde huisstijl te laten ontwerpen, dan ben je bewust van het feit dat je hiermee bepaalde associaties bij je doelgroep kunt oproepen. Dankzij deze associaties blijft de boodschap van je bedrijf vaak een stuk beter in het hoofd van je doelgroep hangen.

Daarom is het essentieel om elke keuze betreft de huisstijl van je bedrijf altijd vanuit het perspectief van de doelgroep te bepalen. In dit geval is het niet belangrijk wat jij mooi vindt, maar wat de interesse van je doelgroep weet te raken.

Zo kan een zelfstandig ondernemer zichzelf onderscheiden van de concurrentie. Bovendien weet je doelgroep zo veel beter waar het merk of bedrijf voor staat en wat de drijfveren zijn achter de onderneming.

De perfecte huisstijl hoort eigenlijk in het hoofd van je doelgroep te blijven hangen. Als ondernemer probeer je hiermee een bepaalde emotie of gevoel op te wekken! Je ziet dit bijvoorbeeld regelmatig bij reclames op tv van bekende merken zoals Coca-Cola en BMW.

Voordelen van een huisstijl ontwerpen

Een verandering van huisstijl kan ook voor een bestaande onderneming behoorlijk wat voordelen bieden. Dankzij een aantal subtiele wijzigingen aan te brengen van onder andere het kleurgebruik, logo, lettertype en design van je huisstijl, kun je bijvoorbeeld zorgen dat je bedrijf een totaal andere uitstraling krijgt.

Uiteindelijk geeft dit ook meer lading aan de boodschap die je bedrijf wilt overbrengen richting je doelgroep. Dit beeld wordt gevormd door wat je doelgroep denkt over je bedrijf en welke emoties deze personen met zich mee dragen.

Ook wekt het laten ontwerpen van een unieke huisstijl vertrouwen op bij je potentiële klanten. Ten opzichten van de concurrentie, kan hiermee tevens het onderscheidend karakter van een bedrijf vergroot worden.

De voordelen van een unieke huisstijl ontwerpen zijn merkbaar zodra bijvoorbeeld de naam van je bedrijf is blijven hangen bij je doelgroep. Dit stukje opgeslagen kennis vormt op deze manier de onderscheidende factor.

Als ondernemer kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het creëren van een unieke huisstijl. Stel dit is niet direct je sterkste kant, dan kun je het creatieve proces ook prima uitbesteden.

Bij Flexamedia maken wij hiervoor samen een plan zodat je uiteindelijk een unieke huisstijl laat ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een spraakmakend logo ontwerp, dat je potentiële klanten aanspreekt en ook daadwerkelijk blijft hangen.

Bedrijfslogo ontwerpen

Als ondernemer kun je bij Flexamedia vrij eenvoudig een bedrijfslogo laten ontwerpen. Dit proces is onderdeel van het complete ondernemerspakket en zorgt ervoor dat je binnen no-time beschikt over een uniek bedrijfslogo.

Het belangrijkste doel hierbij is dat de boodschap van je bedrijf in één oogopslag duidelijk is voor je doelgroep. Hierbij zorgen wij ervoor dat de meest belangrijke speerpunten van je bedrijf visueel worden overgebracht.

Zo weet elke klant direct, wat de service en diensten zijn van je bedrijf. Naast een geschikt logo laten ontwerpen helpen wij je natuurlijk ook graag verder met het creëren van een unieke huisstijl.

Zo kun je bij Flexamedia terecht voor professionele visitekaartjes en gaan wij tevens op zoek naar geschikt briefpapier en andere elementen voor de huisstijl van je bedrijf. Op deze manier krijgt elke onderneming een uniforme en unieke uitstraling.

Stell je wilt direct alles in een keer uitbesteden? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia datgene wat je bedrijf nodig heeft. Je ontvangt hiermee een uniek logo ontwerp, 1000 professionele visitekaartjes en een bedrijfswebsite met een jaar lang webhosting. Dit alles voor slechts € 899!

Voordelen van een professioneel logo ontwerp

Naast de voordelen van het laten ontwerpen van een huisstijl, zitten er uiteraard ook een aantal voordelen aan het gebruik van een professioneel logo design. Een herkenbaar logo kan namelijk een belangrijke rol spelen in het online succes van je bedrijf. Hieronder vind je nog even kort de voordelen van een bedrijfslogo op een rijtje:

  • Professionele en authentieke uitstraling.
  • Een uitstekende eerste indruk geven van je bedrijf.
  • De boodschap van bedrijf richting je doelgroep communiceren.
  • Potentiële klanten zullen zich snel ontwikkelen tot vaste klanten.
  • Vertrouwen en geloofwaardigheid opwekken.

 

Huisstijl laten ontwerpen voor merkbekendheid
Huisstijl laten ontwerpen voor merkbekendheid

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio