Visitekaartjes ontwerpen

Ondanks de opkomst van online alternatieven is het oude vertrouwde visitekaartje nog steeds onmisbaar. Dit is niet voor niets. Visitekaartjes laten iets tastbaars achter van uw bedrijf. U maakt een professionele indruk. En u kunt uzelf onderscheiden met een mooi ontwerp dat laat zien waar uw bedrijf voor staat.

Visitekaartjes laten ontwerpen op maat

Flexamedia ontwerpt visitekaartjes voor u. Hierbij maken we gebruik van uw bestaande logo en kleurenschema. Heeft u nog geen logo en kleurenschema, dan kunnen wij deze voor u ontwerpen. Wij maken een professioneel en stijlvol ontwerp voor beide zijden van de visitekaartjes. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw visitekaartjes opvalt tussen de kaartjes van uw concurrenten.

Flexamedia ontwerpt dubbelzijdige visitekaartjes.Desgewenst kunnen wij extra elementen aan uw visitekaartje toevoegen zoals een foto, QR-code of een kaartje. Dit alles maken wij tot een mooi geheel dat laat zien waar uw bedrijf voorstaat.

visitekaartjes-ontwerpen
visitekaartjes-ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen en laten bezorgen

Bij Flexamedia krijgt u 1000 visitekaartjes. Deze worden aan twee zijden bedrukt op mooi stevig papier. U kunt hierbij kiezen voor mat of glanzend papier. De visitekaartjes worden kosteloos bij u op kantoor of thuis afgeleverd.

Heeft u visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? U kunt bij ons al visitekaartjes laten ontwerpen en drukken vanaf €90. U krijgt dan 1000 visitekaartjes gedrukt op stevig mat of glanzend papier. Wilt u meer visitekaartjes of wilt u hetzelfde ontwerp voor meerdere mensen laten gebruiken? Neem dan contact met ons op.


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi