Logo laten ontwerpen

Flexamedia helpt startende en bestaande ondernemers bij het maken van een mooi logo ontwerp. Uitgangspunt hierbij is dat in een keer duidelijk moet zijn wat uw bedrijf doet en waar uw onderneming voor staat.

Een logo op maat ontwerpen

Bij het maken van het logo ontwerp werken we dan ook nauw met u samen. Als eerste kiezen wij een kleurschema. Dit kleurschema past bij uw branche en de uitstraling die uw bedrijf moet hebben. Vervolgens maken wij meerdere logo ontwerpen voor uw bedrijf. Nadat u het mooiste logo ontwerp heeft gekozen uit onze schetsen, maakt onze designer het logo verder af. Waar nodig maken wij revisies, net zolang tot uw tevreden bent met het resultaat.

Na afloop heeft u niet alleen niet een mooi logo ontwerp. U krijgt ook de kleurschema’s van ons, evenals de originele bestanden in hoge resolutie. Dit betekent dat u uw logo zonder problemen kunt gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal.

Wilt u een logo ontwerp van Flexamedia? Dat kan voor een vaste lage prijs van €199

Logo ontwerp voor de juiste branche

Naast logo ontwerp kunnen wij u ook verder helpen met het ontwikkelen van een huisstijl. Zo ontwerpen wij bijpassende visitekaartjes en kunnen wij briefpapier en andere elementen van een huisstijl voor u ontwerpen. Op deze manier heeft uw bedrijf een uniforme uitstraling.

Wilt u alles in een keer geregeld hebben voor uw onderneming, dan kunt u ook gebruik maken van ons ondernemerspakket. U krijgt dan naast een logo ontwerp 1000 bijpassende visitekaartjes en een website met bijbehorende hosting. Dit alles voor slechts €899

Neem vrijblijvend contact op.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Logo laten ontwerpen

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi