Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Logo laten ontwerpen bij Flexamedia

Als ondernemer kun je binnen no-time een professioneel logo laten ontwerpen bij Flexamedia. Wij helpen en ondersteunen start-ups en bestaande ondernemers bij het maken van een geschikt logo ontwerp.

Het uitgangspunt hierbij is dat de boodschap van jou logo in een keer duidelijk moet zijn voor joupotentiele doelgroep. De belangrijke speerpunten van jou bedrijf worden visueel uitgedrukt. Zo zien jou klanten direct, wat je precies doet en waar jou onderneming voor staat.

Een geschikt logo laten ontwerpen

Bij Flexamedia kun je probleemloos voor jou bedrijf een geschikt logo laten ontwerpen. Bij het maken van het logo design, werken we dan ook met je samen voor het beste resultaat.

Als eerste gaan we op zoek naar een passend kleurschema voor jou logo. Dit kleurschema past bij jou branche en de uitstraling die jou bedrijf moet hebben.

Vervolgens maken wij meerdere logo ontwerpen voor jou bedrijf. Nadat je het mooiste logo ontwerp heeft gekozen uit onze schetsen, maakt onze designer het logo verder af. Waar nodig maken wij revisies, net zolang tot jij tevreden bent met het resultaat.

Na afloop heb je niet alleen een mooi logo. Je krijgt ook de kleurschema’s van ons, evenals de originele bestanden in hoge resolutie. Dit betekent dat je jou logo zonder problemen kunt gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal.

Wilt je een logo ontwerp van Flexamedia? Dat kan voor een vaste lage prijs van €89

Logo ontwerp voor de juiste branche

Een perfect logo laten ontwerpen voor jou bedrijf kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Daarom helpen wij je graag met het ontwikkelen van een passende huisstijl.

Zo ontwerpen wij bijpassende visitekaartjes en kunnen wij geschikt briefpapier en andere elementen van een huisstijl selecteren. Op deze manier heeft jou bedrijf een uniforme uitstraling.

Wil je alles in een keer geregeld hebben voor jou onderneming? Dan kun je ook gebruik maken van ons ondernemerspakket. Je krijgt dan naast een logo ontwerp 1000 bijpassende visitekaartjes en een website met bijbehorende hosting. Dit alles voor slechts €899!

Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp