Logo laten ontwerpen bij Flexamedia

Als ondernemer kunt u binnen no-time een professioneel logo laten ontwerpen bij Flexamedia. Wij helpen en ondersteunen start-ups en bestaande ondernemers bij het maken van een geschikt logo ontwerp.

Het uitgangspunt hierbij is dat de boodschap van uw logo in een keer duidelijk moet zijn voor uw potentiele doelgroep. De belangrijke speerpunten van uw bedrijf worden visueel uitgedrukt. Zo zien uw klanten direct, wat u precies doet en waar uw onderneming voor staat.

Een geschikt logo laten ontwerpen

Bij Flexamedia kunt u probleemloos voor uw bedrijf een geschikt logo laten ontwerpen. Bij het maken van het logo design, werken we dan ook met u samen voor het beste resultaat.

Als eerste gaan we op zoek naar een passend kleurschema voor uw logo. Dit kleurschema past bij uw branche en de uitstraling die uw bedrijf moet hebben.

Vervolgens maken wij meerdere logo ontwerpen voor uw bedrijf. Nadat u het mooiste logo ontwerp heeft gekozen uit onze schetsen, maakt onze designer het logo verder af. Waar nodig maken wij revisies, net zolang tot uw tevreden bent met het resultaat.

Na afloop heeft u niet alleen niet een mooi logo. U krijgt ook de kleurschema’s van ons, evenals de originele bestanden in hoge resolutie. Dit betekent dat u uw logo zonder problemen kunt gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal.

Wilt u een logo ontwerp van Flexamedia? Dat kan voor een vaste lage prijs van €199

Na afloop heeft u niet alleen niet een mooi logo ontwerp. U krijgt ook de kleurschema’s van ons, evenals de originele bestanden in hoge resolutie. Dit betekent dat u uw logo zonder problemen kunt gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal.

Wilt u een logo ontwerp van Flexamedia? Dat kan voor een vaste lage prijs van €199

Logo ontwerp voor de juiste branche

Een perfect logo laten ontwerpen voor uw bedrijf kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Daarom helpen wij u graag verder helpen met het ontwikkelen van een passende huisstijl.

Zo ontwerpen wij bijpassende visitekaartjes en kunnen wij geschikt briefpapier en andere elementen van een huisstijl selecteren. Op deze manier heeft uw bedrijf een uniforme uitstraling.

Wilt u alles in een keer geregeld hebben voor uw onderneming? Dan kunt u ook gebruik maken van ons ondernemerspakket. U krijgt dan naast een logo ontwerp 1000 bijpassende visitekaartjes en een website met bijbehorende hosting. Dit alles voor slechts €899!

Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp

Neem vrijblijvend contact op.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Logo laten ontwerpen