Zakelijke email met 50% korting  →

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers

Als zelfstandig ondernemer kun je bij Flexamedia een professioneel logo laten maken. Wij creëren een geschikt ontwerp dat volledig aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Een uniek logo design is namelijk de ideale manier om snel in contact te komen met je potentiële doelgroep. In dit artikel vind je daarom meer uitleg over de creatie van inspirerende logo’s die gegarandeerd blijven hangen bij je klanten.

De meeste mensen zien het logo van een bedrijf als een soort herkenningspunt. Voor bedrijven biedt dit genoeg mogelijkheden om de band tussen bedrijf en doelgroep te versterken.

Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers

Waarom een professioneel logo laten maken?

Er bestaan natuurlijk talloze redenen die ertoe kunnen leiden dat je als bedrijf een professionele logo wilt laten maken. Het meest belangrijke doel hierbij is dat de boodschap van het logo duidelijk moet zijn voor je potentiële doelgroep.

Hiermee worden dan ook de meest belangrijke speerpunten van je bedrijf visueel uitgedrukt. Zo zien klanten dus direct, waar het bedrijf zich mee bezighoudt en welke service en diensten hieraan verbonden zitten.

Een unieke huisstijl zorgt voor behoorlijk interessante voordelen. Een geschikt logo laten maken voor je bedrijf is dan ook slechts één kleine greep uit alle mogelijkheden die het online succes van een onderneming kunnen bevorderen. Meer hierover onderaan deze pagina!

Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers

Voordat je besluit om een uniek logo te laten maken, wil je wel weten uit welke belangrijke kenmerken een professioneel logo design bestaan. Om je alvast op weg te helpen, staan deze hieronder kort op een rijtje!

Simpel design: een simpel ontwerp wordt meest een stuk sneller onthouden. Daarnaast is de boodschap van je bedrijf in één keer duidelijk bij je doelgroep. Zorg er dus voor dat zowel de boodschap als diensten van je bedrijf direct zichtbaar zijn.

Duidelijke boodschap: sommige ondernemers verwerken puur en alleen de naam van hun bedrijf in het logo. Dit is meestal een bewuste keuze omdat deze logo’s vaak de aandacht van mensen beter vast kunnen houden. Een complex logo laten maken ziet er misschien prachtig uit. Bedenk je hierbij goed dat je hiermee wel het risico loopt de aandacht van je potentiële klanten te verliezen.

Passende lettertypes: een passend lettertype biedt een uitstekende kans om de persoonlijkheid van het bedrijf visueel uit te drukken. Zo kiest een beautysalon waarschijnlijk voor een sierlijk lettertype, terwijl een techbedrijf de voorkeur geeft aan een modern lettertype.

Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers
Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers
Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers
Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers
Logo laten maken voor bedrijven en ondernemers

Compleet pakket voor ondernemers

Naast het feit dat simpele logo’s beter blijven hangen bij je doelgroep, zorgen deze logo ontwerpen namelijk ook dat je potentiële klanten zich sneller zullen ontwikkelen in loyale klanten.

Voor ondernemers is het van belang om deze zaken in één keer goed geregeld te hebben. Veel start-ups maken daarom gebruik van ons complete ondernemerspakket. Naast een uniek logo design ontvang je dan 1000 professionele visitekaartjes en een compleet nieuwe website inclusief domeinnaam en hosting. Dit alles voor slechts € 899!

Meer weten?

Het laten maken van een perfect logo kan behoorlijk wat kostbare tijd in beslag nemen. Bij Flexamedia helpen wij klanten met het ontwikkelen van een passende huisstijl.

Denk hierbij aan het ontwerpen van visitekaartjes en het selecteren van geschikt briefpapier en andere elementen om de huisstijl compleet te maken. Dankzij deze service krijgt je nieuwe bedrijf een uniforme uitstraling.

Wil jij ook een eigen logo?

Wil je binnenkort een unieke logo laten maken voor je bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!