Een Eigen bedrijf starten?

Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer.

Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten.

Bovendien moet er waarschijnlijk nog van alles geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een zakelijke rekening, inschrijving bij de KVK en nog veel meer.

Een eigen bedrijf starten is hard werken. Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel je alles voor de presentatie van jou eigen bedrijf in één keer. Daar hoef je dus geen zorgen meer over te maken. Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Logo ontwerp

Als je het ondernemerspakket bij Flexamedia afneemt krijgt je van ons een uniek logo ontwerp. Dit is inclusief een beeld- en woordmerk en een kleurenschema. Het logo en het kleurenschema laat zien waar jou onderneming voor staat. Een ware must-have om tegenwoordig jou eigen bedrijf te starten.

1000 Visitekaartjes

Ondanks dat er tegenwoordig genoeg digitale alternatieven zijn, is het ouderwetse visitekaartje nog steeds erg belangrijk. Zeker voor beginnend ondernemers, die zelfstandig een eigen bedrijf starten. Als onderdeel van het ondernemerspakket krijg je direct 1000 professionele visitekaartjes. Deze visitekaartjes zijn aan beide zijden bedrukt. Je kunt zelf kiezen of een mat of een glanzende papiersoort geschikt is voor jou bedrijf.

Website op maat

Een eigen bedrijf starten betekent online zichtbaar zijn voor jou doelgroep. Daarom maakt een betrouwbare website ook deel uit van ons starterspakket. De website is voorzien van een duidelijke navigatie, waardoor de bezoekers makkelijk vinden wat zij zoeken. Wij bouwen jou website in WordPress, zodat je deze later eenvoudig zelf kunt beheren.

Hosting & domeinnaam

Ook een veilige webhosting hoort bij het starten van een eigen bedrijf. Via de website en e-mail kunnen je klanten eenvoudig contact met jou opnemen. Wij maken een contactformulier, zodat jou klanten jou eenvoudig een vraag kunnen stellen. Bovendien krijg je de beschikking over een onbeperkt aantal e-mailadressen voor jou eigen bedrijf.

Waaruit bestaat een logo ontwerp uit?

Jou bedrijf krijgt van ons een toepasselijk logo ontwerp. Deze bestaat doorgaans uit:

 • Beeld- en woordmerk
 • Kleurbepaling
 • Bestand in drukwerk 
 • Schermresolutie
 • 100% Klanttevredenheid
Eigen bedrijf starten

Professionele visitekaartjes!

Als ondernemer ontvang je binnen no-time 1000 visitekaartjes afgedrukt op hoog kwaliteit papier. Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden.
Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bedrukking van voor- en achterzijde
 • Standaard formaat
 • 1000 stuks
 • Mat of glans kwaliteit
Eigen bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten met een complete website?

Een prachtige website met een responsive design zorgt op termijn voor meer conversies bij jou doelgroep. Hierdoor zorg je gegarandeerd voor een betere ervaring bij potentiële klanten die jou bedrijfswebsite bezoeken.

 • WordPress website
 • 5 Pagina’s
 • duidelijke sitenavigatie
 • Contactformulier
 • Ontwerp  op maat
 • GRATIS 5 professionele foto`s
 • GRATIS SSL-certificaat
 • 1 jaar GRATIS webhosting
 • 1 jaar GRATIS domeinregistratie
 • 10GB opslag
 • Onbeperkt emails aanmaken
 • Automatische beantwoorder
 • Webmail/pop3/imap
Ondernemerspakket
Eigen bedrijf starten

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Eigen bedrijf starten
Eigen bedrijf starten
Eigen bedrijf starten
Eigen bedrijf starten

Meest gestelde vragen

IS HET OOK MOGELIJK OM ACHTERAF TE BETALEN?
jazeker! stuur een mail naar info@flexamedia.nl om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.
KAN IK LATER DE WEBSITE ZELF AANPASSEN?
Ja, absoluut! Wij bouwen onze website`s in wordpress. hiermee kun je zelf teksten en afbeeldingen aanpassen.
WAT BETAAL IK VOOR MIJN HOSTING & DOMEINNAAM NA HET 1e JAAR?
Na het opleveren van de website betaal je jaarlijks €57,99 exclusief BTW voor de hosting & domeinnaam.
HOE WERKT HET PRECIES, NADAT IK HEB BETAALD?
 1. Zodra de betaling binnen is nemen wij contact met je op, om de wensen en het design te bespreken
 2. Wij  maken het logo en de huisstijl
 3. Wij bouwen de website inclusief teksten & foto`s
 4. Je krijgt de website te zien in een preview versie
 5. Na akkoord komt de website online en koppelen wij deze aan je domeinnaam
HOE LANG DUURT HET VOORDAT ALLES WORDT OPGELEVERD?

In de meeste gevallen wordt alles binnen 3 weken opgeleverd. Natuurlijk duurt het iets langer als je niet weet hoe het uiteindelijke ontwerp er uit moet gaan zien, maar het gaat er natuurlijk om dat je tevreden bent 🙂

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ?
Neem contact met ons op via Whatsapp, email of telefoonnummer

Whatsapp: +31 659594999

Email: info@flexamedia.nl

Tel: 070 3085508