Systeembeheer

Een systeembeheerder neemt een belangrijke rol in binnen een bedrijf. De systeembeheerder zorgt ervoor dat hardware, besturingssystemen en software worden geïnstalleerd. Daarnaast worden de instellingen zodanig aangepast dat de medewerkers hun werk zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen doen.

De meeste bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om een systeembeheerder in dienst te nemen. Flexamedia helpt kleine bedrijven en instellingen door het systeembeheer voor hen uit handen te nemen.

Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft binnen uw organisatie. Zo beantwoorden wij vragen van medewerkers en helpen wij bij problemen. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Systeembeheer
~

Beveiliging

Ook de veiligheid van het systeem is onze verantwoordelijkheid. Wij installeren virusscanners en firewalls. Zo hebben hackers en ransomware geen kans. Maar ook binnen de organisatie beveiligen wij de informatie. Zo zorgen wij dat medewerkers alleen die informatie kunnen zien die zij nodig hebben bij de uitvoering van hun werk.

Hulp op afstand

De systeembeheerder is het aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft. Wij beantwoorden vragen van medewerkers. Zijn er problemen? Dan lossen we deze snel mogelijk op. Vaak doen we dit vanaf afstand. Op deze manier helpen wij uw medewerkers het snelst.


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi