Systeembeheer in & rondom Den Haag

Systeembeheer Den Haag

De meeste bedrijven hebben echter niet voldoende werk om een systeembeheerder in dienst te nemen. Flexamedia helpt kleine bedrijven in instellingen door het systeembeheer voor hen uit handen te nemen.

De ervaren systeembeheerders van Flexamedia weten hoe een computersysteem functioneert. Zij installeren hardware, besturingssystemen en andere software. Zij passen de instellingen hiervan zo goed mogelijk aan, waardoor uw medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft binnen uw organisatie. Zo beantwoorden wij vragen van medewerkers en helpen wij bij problemen. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

~

Beveiliging

Ook de veiligheid van het systeem is onze verantwoordelijkheid. Wij installeren virusscanners en firewalls. Zo hebben virussen en ransomware geen kans. Maar ook binnen de organisatie beveiligen wij de informatie. Zo zorgen wij dat medewerkers alleen die informatie kunnen zien die zij nodig hebben bij de uitvoering van hun werk.

Backup

Voor de zekerheid maakt onze systeembeheerder regelmatig een back-up. Deze wordt opgeslagen op onze beveiligde omgeving. Mocht het dan toch een keer misgaan, dan heeft u uw data nog.

Remote support

De systeembeheerder is het aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft. Wij beantwoorden vragen van medewerkers. Zijn er problemen? Dan lossen we deze snel mogelijk op. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer
WIFI
VPN
Backup

Systeembeheer

Systeembeheer
Werkplekbeheer
Beveiliging
Hard/software

Webdesign

Webdesign
Onderhoud
Domeinnaam
Webhosting
E-mail

 

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon


 

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon