Systeembeheer

Een systeembeheerder neemt een belangrijke rol in binnen een bedrijf. De systeembeheerder zorgt ervoor dat hardware, besturingssystemen en software worden geïnstalleerd. Daarnaast worden de instellingen zodanig aangepast dat de medewerkers hun werk zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen doen.

De meeste bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om een systeembeheerder in dienst te nemen. Flexamedia helpt kleine bedrijven en instellingen door het systeembeheer voor hen uit handen te nemen.

Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft binnen uw organisatie. Zo beantwoorden wij vragen van medewerkers en helpen wij bij problemen. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Systeembeheer
~

Beveiliging

Ook de veiligheid van het systeem is onze verantwoordelijkheid. Wij installeren virusscanners en firewalls. Zo hebben hackers en ransomware geen kans. Maar ook binnen de organisatie beveiligen wij de informatie. Zo zorgen wij dat medewerkers alleen die informatie kunnen zien die zij nodig hebben bij de uitvoering van hun werk.

Hulp op afstand

De systeembeheerder is het aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft. Wij beantwoorden vragen van medewerkers. Zijn er problemen? Dan lossen we deze snel mogelijk op. Vaak doen we dit vanaf afstand. Op deze manier helpen wij uw medewerkers het snelst.