Systeembeheer voor het MKB

Als ondernemer moet je voortdurend over een hoop zaken nadenken. Zo is het steeds belangrijk om nieuwe doelen te stellen is het belangrijk dat je weet hoe je efficiënt en accuraat kunt werken. Dit geldt overigens niet alleen voor jou, maar ook voor je eventuele werknemers. Wanneer er namelijk efficiënt gewerkt kan worden zal dit terug te zien zijn in de bedrijfsresultaten. Wellicht denk jij al dat je efficiënt werkt, maar misschien kan het nog beter. BIjvoorbeeld door gebruik te maken van een ander softwaresysteem. Precies om deze reden kan het raadzaam zijn om op zoek te gaan naar systeembeheer MKB. Een systeembeheerder die gespecialiseerd is in middelgrote en kleine bedrijven weet vaak precies wat jij nodig hebt om efficiënter te werken.

Systeembeheer
Systeembeheer

Waarom systeembeheer uitbesteden?

Ieder bedrijf heeft te maken met bepaalde software. Deze software valt onder het systeembeheer. Ook netwerkbeveiliging valt hier onder. Aan de dag van vandaag mag netwerkbeveiliging binnen je bedrijf niet meer ontbreken. Cybercriminelen zijn namelijk tot alles in staat en het is niet wenselijk dat er allerlei betrouwbare gegevens van je klanten op straat komen te liggen. Systeembeheer is vrij complex en daarnaast verandert de technologie hieromtrent voortdurend. Wanneer je geen echte ICT’er bent is het onmogelijk om alle ontwikkelingen op het gebied van systeembeheer bij te houden.

Je kunt het systeembeheer MKB uit laten voeren door een ICT’er die je een aanstelling binnen je bedrijf kunt geven. Echter zullen hierdoor je personeelskosten behoorlijk stijgen en daarbij is het belangrijk of zo’n ICT’er noodzakelijk is. Hulp op afstand kan namelijk ook een uitkomst zijn en daarnaast is dat in de meeste gevallen vele malen goedkoper dan iemand in dienst nemen.

Systeembeheer

Systeembeheer bij Flexamedia

Wil jij efficiënt werken en altijd gebruik maken van software en hardware die up to date is? Dan ben je bij Flexamedia aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in systeembeheer MKB

Wij zijn gespecialiseerd in systeembeheer MKB. Hieronder vallen zowel de software als de hardware binnen je bedrijf. Ook het creëren van digitale werkplekken in de cloud en het optimaliseren van computersystemen behoren tot de taken die wij voor jou uit kunnen voeren. Voor kleine en middelgrote bedrijven leveren wij service van de bovenste plank en kwalitatief goede oplossingen op het systeembeheer binnen jouw bedrijf of organisatie te optimaliseren.

Wij onderscheiden onszelf van andere specialisten binnen de IT branche door de nadruk te leggen op wat voor jou als klant het beste werkt. We denken graag met je mee en vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het installeren van updates of het maken van een back up, we zijn je graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat het netwerk binnen jouw bedrijf optimaal functioneert en dat het netwerk daarnaast ook nog eens gebruiksvriendelijk is.

Eén aanspreekpunt voor al je ICT oplossingen

Je kunt beter voorkomen dan genezen. Wellicht ken je dit gezegde al, maar ook wanneer het om systeembeheer MKB gaat werkt dit zo. Er is niets zo frustrerend voor jou als ondernemer dan het niet uit kunnen voeren van je werkzaamheden omdat het systeem niet werkt. Hierbij is het belangrijk dat het systeembeheer op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat niet alleen jij, maar ook je eventuele werknemers terecht kunnen bij deze systeembeheerder. Bij Flexamedia ben je hiervan verzekerd. Onze systeembeheerders beantwoorden graag alle vragen van jou en je werknemers. Ook gaan zij zo snel mogelijk op zoek naar de juiste oplossing wanneer zich er een probleem voordoet. Wil je alleen advies? Ook dat is mogelijk. We denken graag met je mee.

Office 365

Met het nieuwste Microsoft office 365 pakket wordt het voor jou als ondernemer nog makkelijker om efficiënt en accuraat te werken. Het nieuwste Microsoft Office 365 pakket geeft de digitale werkomgeving van je bedrijf of organisatie namelijk echt een boost. Met behulp van dit pakket creëer je betere thuiswerkmogelijkheden voor je werknemers aangezien het communiceren via de cloud een eitje wordt. Het office 365 pakket is gebruiksvriendelijk en kan binnen iedere MKB of organisatie gebruikt worden. Flexamedia implementeert dit pakket regelmatig bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun e-mail, bestanden of agenda’s.

Veilig werken staat bij ieder bedrijf centraal. Dus ook daar houden we bij Flexamedia uiteraard rekening mee. Wil jij nu ook gebruik maken van het Microsoft Office 365 pakket? KIes dan voor systeembeheer MKB van Flexamedia. We implementeren niet alleen dit softwaresysteem binnen jouw bedrijf, maar zorgen er ook voor dat alle gekoppelde devices met regelmaat een update krijgen. Wil jij ook kunnen beschikken over de nieuwste versie van het Microsoft Office 365 pakket? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Flexamedia. Samen met jou kijken we naar welke situatie het beste bij jou past.

Het hele pakket – all in.

Naast het systeembeheer MKB en het implementeren van het Microsoft Office 365 systeem, kunnen wij je ook van dienst zijn bij het beheren van de hele ICT omgeving van je bedrijf. Zo kunnen wij alle computers, laptops, printers en faxen instellen en voorzien van de juiste software. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om te werken op locatie, maar ook thuis, onderweg of vanaf een zonnig oord. Werken op afstand heeft de toekomst en daar werken wij graag aan mee. Door te kiezen voor het hele systeembeheer MKB kun je te allen tijde al je werkzaamheden naar behoren uitvoeren.

Het is belangrijk om het systeembeheer uit te besteden aan ervaren ICT’ers met voldoende kennis en expertise. Hier komt namelijk nogal wat bij kijken. Ga niet zelf aan de slag met het systeembeheer van je bedrijf. Hier gaat namelijk erg veel tijd in zitten. Als ondernemer kom je vaak tijd te kort en daarnaast doe je het liefste waar je goed in bent. Voor veel mensen is dit niet het beheren van de ICT omgeving van hun bedrijf. Soms is het goed om dingen uit handen te geven zodat je zelf zo efficiënt mogelijk kunt werken. Precies om deze reden zijn we je met betrekking tot systeembeheer MKB bij Flexamedia graag van dienst.