Gevonden worden op het internet? Het begint met een goede domeinnaam.

Een goedkope domeinnaam registreren? Binnen een paar minuten kunt u voordelig uw gewenste domein registreren.

Een goedkope domeinnaam registreren?

vanaf €7.99 per jaar

5

.NL – €7,99 per jaar;

5
.NET – €12,99 per jaar;
5
.EU – €9,99 per jaar;
5
.ORG – €12,99 per jaar;
5
.COM – €12,99 per jaar;
5
.INFO – €12,99 per jaar;

Laagste prijs

Het vastleggen van een goedkope domeinnaam kan al vanaf €7.99 per .nl domein. Ook het meenemen van uw eigen domeinnaam is mogelijk.

i

Geen stilzwijgende verlenging

U wordt altijd gewaarschuwd voordat uw domein verloopt.

Privacy

Bescherm uw persoonsgegevens en ontvang geen e-mail van onbekenden.

Domeinnaam beheer

U kunt de gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen.

Controleer je domeinnaam en start vandaag

Domeinnaam registreren

Het beginnen van een nieuwe website kan veel eenvoudiger en goedkoper. U kunt daarom eenvoudig een domeinnaam registreren bij Flexamedia. Bij ons registreert u niet alleen .nl of .com domeinnamen, u kunt ook kiezen voor andere extensies zoals .eu, .info of .org. Op deze manier vindt u altijd een mooie domeinnaam voor uw website.

Naast domeinnamen bieden wij ook de mogelijkheid om uw website bij ons te hosten. U kunt al uw eigen website laten hosten plus een domeinnaam registreren voor minder dan €30 per jaar. Alleen het vastleggen van een goedkope domeinnaam kan al vanaf €7.99 per .nl domein. Ook het meenemen van uw eigen domeinnaam is mogelijk.

Het registeren van een goedkope domeinnaam is zeer eenvoudig. U hoeft geen documenten te ondertekenen of te retourneren. Na betaling via iDeal kunt u binnen enkele uren aan de slag met het maken van uw eigen website. U kunt al vanaf een bedrag van €1,99 per maand gebruik maken van onze hosting!


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi