Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Een vaste bedrag van €19,99 per maand zonder extra gedoe!

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

€19,99 per maand/onbeperkt bellen

VOIP telefonie biedt jou als ondernemer allerlei nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de communicatie binnen jouw bedrijf. De afkorting ‘VOIP’ staat voor Voice Over Internet Protocol. Steeds meer ondernemers, bedrijven en organisaties kiezen voor deze manier van telefonie. Telefoongesprekken kunnen met behulp van VOIP namelijk via het internet plaatsvinden. Wanneer je gebruikt wilt maken van VOIP telefonie heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt er namelijk voor kiezen om te betalen per minuut, maar je kunt ook voor een onbeperkt bellen abonnement kiezen. In deze blog vertellen we je alles over onbeperkt bellen met VOIP telefonie.

Onbeperkt bellen

Wachtrij functie

Mobiele app

Gespreksopname

Openingstijden

Wachtmuziek

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Waarom is het slim om te kiezen voor VOIP telefonie?

Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers, organisaties en bedrijven kiezen voor VoIP telefonie. Met behulp van deze manier van telefonie is het namelijk mogelijk om je bedrijf beter te organiseren. Je kunt een binnenkomend gesprek moeiteloos doorschakelen, je kunt klanten welkom heten door een welkomstbericht in te spreken en je kunt klanten in een wachtrij plaatsen op het moment dat alle lijnen bezet zijn.

VoIP telefonie is gekoppeld aan een speciale app. Met deze app is het mogelijk om overal ter wereld te bellen met je eigen zakelijke nummer. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede, stabiele internetverbinding. Daarnaast is het niet langer meer nodig om je eigen nummer te gebruiken wanneer je belt met klanten, vertegenwoordigers of andere zakenrelaties. Daarnaast hoef je ook niet steeds een zakelijke en een privé telefoon mee te nemen wanneer jij je werkplek verlaat. Door te kiezen voor VoIP onbeperkt bellen kun je dus heel eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden en je bent altijd bereikbaar. Heb je een vrije dag of heb je vakantie? Dan schakel je de lijn heel eenvoudig door naar een compagnon, secretaresse of andere werknemer. Ben je ZZP’er? Dan stel je een bericht in wanneer je aangeeft dat je momenteel niet bereikbaar bent en per wanneer dit weer wel het geval zal zijn. Makkelijker kan het dus eigenlijk niet.

Onbezorgd bellen

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Daarnaast is het voor veel ondernemers gebruikelijk om veel te bellen. Wanneer dit ook voor jou van toepassing is, is het raadzaam om te kiezen voor onbeperkt bellen met VOIP telefonie. Zo kun je altijd en overal onbezorgd bellen, en dat voor een vast bedrag per maand. Onbeperkt VOIP bellen kan zowel naar vaste- als naar mobiele nummers. Wel geldt dit enkel voor telefoonnummers in Nederland. Daarnaast zijn er extra kosten verbonden aan het bellen naar servicenummers. Deze zitten namelijk niet bij een onbeperkt VOIP telefonie abonnement inbegrepen.

Wanneer je kiest voor VOIP telefonie van Flexamedia kun je de huidige telefoonlijn van je bedrijf op een klantvriendelijke manier inrichten. Op deze manier wordt iedere bellende klant op tijd te woord gestaan. Kun je een bellende klant niet meteen te woord staan? Dan is het mogelijk om een wachtrij in te stellen zodat hij of zij steeds op de hoogte wordt gehouden van zijn of haar plaats in deze wachtrij. Zo weet een bellende klant altijd waar hij of zij aan toe is.

Een totaaloplossing voor je bedrijf
Door te kiezen voor VoIP onbeperkt bellen creëer je een totaaloplossing voor je bedrijf. Je kunt je vaste bedrijfsnummer namelijk samenvoegen met je mobiele nummer. Hierdoor mis je nooit meer een binnenkomend gesprek. Je bent namelijk altijd bereikbaar op één toestel waarbij je kunt kiezen op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Het is namelijk altijd handig om zowel een mobiel nummer als een zakelijk nummer te hebben. Echter straalt een zakelijk nummer wel meer professionaliteit en vertrouwen uit.
Twee verschillende bundels voor het onbepekrt bellen

VoIP onbeperkt bellen is verkrijgbaar in verschillende bundels. Je kunt namelijk kiezen voor een bundel waarmee je enkel binnen Nederland kunt bellen, maar je kunt ook kiezen voor een bundel waarbij je binnen alle Europese landen gebruik kunt maken van VoIP telefonie. Welke keuze het beste bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften en van de vraag of jij jezelf vaak in het buitenland bevindt.

Informeer je klant
Wanneer je kiest voor VoIP onbeperkt bellen is het mogelijk om je klant direct te informeren op het moment dat hij of zij contact met jou opneemt. Je kunt namelijk een welkomstboodschap inspreken waarin je duidelijk maakt dat de klant aan het juiste adres is en dus inderdaad contact met jou opneemt. Belt je klant buiten jouw openingstijden? Ook dan is het goed om je klant meteen te informeren. Vermeldt wanneer je wel bereikbaar bent. Maak je gebruik van een noodnummer? Vermeldt dit dan ook meteen. Zo voelt een klant zich toch gehoord en geholpen ook al neem jij niet direct je telefoon op. Je kunt er dan vervolgens zelf voor kiezen of je een berichtje achterlaat voor de klant.
Wanneer jouw onderneming is gevestigd in de regio Den Haag, schep je vertrouwen en straal je professionaliteit uit door het aanvragen van een 070 nummer. Natuurlijk zijn er naast telefonie nog andere communicatiemiddelen mogelijk, maar telefonie blijf desondanks populair.
Anders bellen is duurder
VoIP onbeperkt bellen is een voordelige manier van telefoneren. Bellen met een vaste lijn is namelijk vele malen duurder. Het is namelijk niet voor niets dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun vaste nummer op te zeggen. De inkomsten van vaste telefonie voor telecom providers zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Hier tegenover staat weer dat VoIP telefoon je veel meer mogelijkheden biedt dan andere vormen van telefonie. Heb je een goede internetverbinding? Dan kun je altijd bellen waarbij het niet uitmaakt waar jij jezelf op dat moment bevindt. Zelfs vanaf het strand of vanaf het terras is het mogelijk om telefoontjes te plegen.
Voip Telefonie met talloze functies.

VOIP telefonie biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor de communicatie binnen jou bedrijf. De afkorting ‘VoIP’ staat voor Voice over Internet Protocol.

Veel bedrijven en ondernemers kiezen tegenwoordig hiervoor, omdat telefoongesprekken zo dus ook gewoon via het internet kunnen plaatsvinden.

Met VoIP Telefonie van Flexamedia kun je dus ongetwijfeld je huidige telefoonlijn op een klantvriendelijke manier inrichten. Zo wordt ook in de toekomst elke bellende klant van jou bedrijf op tijd geholpen.

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie van Flexamedia is all inclusive

 

Er bestaan diverse redenen waarom ondernemers kiezen voor VoIP telefonie. Deze service biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om jou bedrijf beter te organiseren. Je kunt een inkomend telefoongesprek bijvoorbeeld moeiteloos laten doorschakelen naar meerdere nummers.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld klanten welkom heten met een welkomstbericht. Zijn alle lijnen op een bepaald moment in gesprek? Dan komen jou klanten automatisch in een wachtrij terecht.

Dankzij VoIP telefonie kun je een telefoontje overdag naar het secretariaat laten doorschakelen, terwijl ’s nachts de storingsdienst wordt gebeld. Dankzij een mobiele app kun je waar ook ter wereld bellen met het vaste nummer bij jou op kantoor.

Verder wordt elke wachtende beller om de zoveel tijd geïnformeerd over zijn of haar plaats in de wachtrij. Na afloop van het gesprek kun je de beller zelfs nog een afsluitend bericht laten horen.

Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij je niet meer hoeft te ergeren aan slecht werkende telefonie, zodat jij je weer kan focussen op wat er echt toe doet.

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie
Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Zakelijk Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

 

Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt bellen met VoIP telefonie. Bij Flexamedia is dit al mogelijk vanaf €20,- per maand. Wil jij weten wat VoIP onbeperkt bellen voor jouw bedrijf of organisatie voor voordelen op kan leveren? Neem dan contact met ons op. Je kunt dit heel eenvoudig doen door te bellen naar 070-3085508, door een berichtje te sturen via onze website of door de chatfunctie op onze website te gebruiken. We zijn je graag van dienst. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor voor een heerlijk bakje koffie of kopje thee.