Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Een vaste bedrag van €19,99 per maand zonder extra gedoe!

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

€19,99 per maand/onbeperkt bellen

VOIP telefonie biedt jou als ondernemer allerlei nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de communicatie binnen jouw bedrijf. De afkorting ‘VOIP’ staat voor Voice Over Internet Protocol. Steeds meer ondernemers, bedrijven en organisaties kiezen voor deze manier van telefonie. Telefoongesprekken kunnen met behulp van VOIP namelijk via het internet plaatsvinden. Wanneer je gebruikt wilt maken van VOIP telefonie heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt er namelijk voor kiezen om te betalen per minuut, maar je kunt ook voor een onbeperkt bellen abonnement kiezen. In deze blog vertellen we je alles over onbeperkt bellen met VOIP telefonie.

Onbeperkt bellen

Wachtrij functie

Mobiele app

Gespreksopname

Openingstijden

Wachtmuziek

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Waarom is het slim om te kiezen voor VOIP telefonie?

Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers, organisaties en bedrijven kiezen voor VoIP telefonie. Met behulp van deze manier van telefonie is het namelijk mogelijk om je bedrijf beter te organiseren. Je kunt een binnenkomend gesprek moeiteloos doorschakelen, je kunt klanten welkom heten door een welkomstbericht in te spreken en je kunt klanten in een wachtrij plaatsen op het moment dat alle lijnen bezet zijn.

VoIP telefonie is gekoppeld aan een speciale app. Met deze app is het mogelijk om overal ter wereld te bellen met je eigen zakelijke nummer. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede, stabiele internetverbinding. Daarnaast is het niet langer meer nodig om je eigen nummer te gebruiken wanneer je belt met klanten, vertegenwoordigers of andere zakenrelaties. Daarnaast hoef je ook niet steeds een zakelijke en een privé telefoon mee te nemen wanneer jij je werkplek verlaat. Door te kiezen voor VoIP onbeperkt bellen kun je dus heel eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden en je bent altijd bereikbaar. Heb je een vrije dag of heb je vakantie? Dan schakel je de lijn heel eenvoudig door naar een compagnon, secretaresse of andere werknemer. Ben je ZZP’er? Dan stel je een bericht in wanneer je aangeeft dat je momenteel niet bereikbaar bent en per wanneer dit weer wel het geval zal zijn. Makkelijker kan het dus eigenlijk niet.

Tijdelijk ontvang je 50% korting op de aansluitkosten Geen €50,- maar €25,-

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Onbezorgd bellen

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Daarnaast is het voor veel ondernemers gebruikelijk om veel te bellen. Wanneer dit ook voor jou van toepassing is, is het raadzaam om te kiezen voor onbeperkt bellen met VOIP telefonie. Zo kun je altijd en overal onbezorgd bellen, en dat voor een vast bedrag per maand. Onbeperkt VOIP bellen kan zowel naar vaste- als naar mobiele nummers. Wel geldt dit enkel voor telefoonnummers in Nederland. Daarnaast zijn er extra kosten verbonden aan het bellen naar servicenummers. Deze zitten namelijk niet bij een onbeperkt VOIP telefonie abonnement inbegrepen.

Wanneer je kiest voor VOIP telefonie van Flexamedia kun je de huidige telefoonlijn van je bedrijf op een klantvriendelijke manier inrichten. Op deze manier wordt iedere bellende klant op tijd te woord gestaan. Kun je een bellende klant niet meteen te woord staan? Dan is het mogelijk om een wachtrij in te stellen zodat hij of zij steeds op de hoogte wordt gehouden van zijn of haar plaats in deze wachtrij. Zo weet een bellende klant altijd waar hij of zij aan toe is.

Een totaaloplossing voor je bedrijf
Door te kiezen voor VoIP onbeperkt bellen creëer je een totaaloplossing voor je bedrijf. Je kunt je vaste bedrijfsnummer namelijk samenvoegen met je mobiele nummer. Hierdoor mis je nooit meer een binnenkomend gesprek. Je bent namelijk altijd bereikbaar op één toestel waarbij je kunt kiezen op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Het is namelijk altijd handig om zowel een mobiel nummer als een zakelijk nummer te hebben. Echter straalt een zakelijk nummer wel meer professionaliteit en vertrouwen uit.
Twee verschillende bundels voor het onbepekrt bellen

VoIP onbeperkt bellen is verkrijgbaar in verschillende bundels. Je kunt namelijk kiezen voor een bundel waarmee je enkel binnen Nederland kunt bellen, maar je kunt ook kiezen voor een bundel waarbij je binnen alle Europese landen gebruik kunt maken van VoIP telefonie. Welke keuze het beste bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften en van de vraag of jij jezelf vaak in het buitenland bevindt.

Informeer je klant
Wanneer je kiest voor VoIP onbeperkt bellen is het mogelijk om je klant direct te informeren op het moment dat hij of zij contact met jou opneemt. Je kunt namelijk een welkomstboodschap inspreken waarin je duidelijk maakt dat de klant aan het juiste adres is en dus inderdaad contact met jou opneemt. Belt je klant buiten jouw openingstijden? Ook dan is het goed om je klant meteen te informeren. Vermeldt wanneer je wel bereikbaar bent. Maak je gebruik van een noodnummer? Vermeldt dit dan ook meteen. Zo voelt een klant zich toch gehoord en geholpen ook al neem jij niet direct je telefoon op. Je kunt er dan vervolgens zelf voor kiezen of je een berichtje achterlaat voor de klant.
Wanneer jouw onderneming is gevestigd in de regio Den Haag, schep je vertrouwen en straal je professionaliteit uit door het aanvragen van een 070 nummer. Natuurlijk zijn er naast telefonie nog andere communicatiemiddelen mogelijk, maar telefonie blijf desondanks populair.
Anders bellen is duurder
VoIP onbeperkt bellen is een voordelige manier van telefoneren. Bellen met een vaste lijn is namelijk vele malen duurder. Het is namelijk niet voor niets dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun vaste nummer op te zeggen. De inkomsten van vaste telefonie voor telecom providers zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Hier tegenover staat weer dat VoIP telefoon je veel meer mogelijkheden biedt dan andere vormen van telefonie. Heb je een goede internetverbinding? Dan kun je altijd bellen waarbij het niet uitmaakt waar jij jezelf op dat moment bevindt. Zelfs vanaf het strand of vanaf het terras is het mogelijk om telefoontjes te plegen.
Voip Telefonie met talloze functies.

VOIP telefonie biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor de communicatie binnen jou bedrijf. De afkorting ‘VoIP’ staat voor Voice over Internet Protocol.

Veel bedrijven en ondernemers kiezen tegenwoordig hiervoor, omdat telefoongesprekken zo dus ook gewoon via het internet kunnen plaatsvinden.

Met VoIP Telefonie van Flexamedia kun je dus ongetwijfeld je huidige telefoonlijn op een klantvriendelijke manier inrichten. Zo wordt ook in de toekomst elke bellende klant van jou bedrijf op tijd geholpen.

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie van Flexamedia is all inclusive

 

Er bestaan diverse redenen waarom ondernemers kiezen voor VoIP telefonie. Deze service biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om jou bedrijf beter te organiseren. Je kunt een inkomend telefoongesprek bijvoorbeeld moeiteloos laten doorschakelen naar meerdere nummers.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld klanten welkom heten met een welkomstbericht. Zijn alle lijnen op een bepaald moment in gesprek? Dan komen jou klanten automatisch in een wachtrij terecht.

Dankzij VoIP telefonie kun je een telefoontje overdag naar het secretariaat laten doorschakelen, terwijl ’s nachts de storingsdienst wordt gebeld. Dankzij een mobiele app kun je waar ook ter wereld bellen met het vaste nummer bij jou op kantoor.

Verder wordt elke wachtende beller om de zoveel tijd geïnformeerd over zijn of haar plaats in de wachtrij. Na afloop van het gesprek kun je de beller zelfs nog een afsluitend bericht laten horen.

Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij je niet meer hoeft te ergeren aan slecht werkende telefonie, zodat jij je weer kan focussen op wat er echt toe doet.

Onbeperkt bellen met VOIP telefonie
Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

Zakelijk Onbeperkt bellen met VOIP telefonie

 

Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt bellen met VoIP telefonie. Bij Flexamedia is dit al mogelijk vanaf €20,- per maand. Wil jij weten wat VoIP onbeperkt bellen voor jouw bedrijf of organisatie voor voordelen op kan leveren? Neem dan contact met ons op. Je kunt dit heel eenvoudig doen door te bellen naar 070-3085508, door een berichtje te sturen via onze website of door de chatfunctie op onze website te gebruiken. We zijn je graag van dienst. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor voor een heerlijk bakje koffie of kopje thee.

Welke netnummers hebben jullie allemaal?

085 nummer aanvragen

010 nummer aanvragen

0111 nummer aanvragen

0113 nummer aanvragen

0114 nummer aanvragen

0115 nummer aanvragen

0117 nummer aanvragen

0118 nummer aanvragen

013 nummer aanvragen

014 nummer aanvragen

015 nummer aanvragen

0161 nummer aanvragen

0162 nummer aanvragen

0164 nummer aanvragen

0165 nummer aanvragen

0166 nummer aanvragen

0167 nummer aanvragen

0168 nummer aanvragen

0172 nummer aanvragen

0174 nummer aanvragen

0180 nummer aanvragen

0181 nummer aanvragen

0182 nummer aanvragen

0183 nummer aanvragen

0184 nummer aanvragen

0186 nummer aanvragen

0187 nummer aanvragen

020 nummer aanvragen

0222 nummer aanvragen

0223 nummer aanvragen

0224 nummer aanvragen

0226 nummer aanvragen

0227 nummer aanvragen

0228 nummer aanvragen

0229 nummer aanvragen

023 nummer aanvragen

024 nummer aanvragen

0251 nummer aanvragen

0252 nummer aanvragen

0255 nummer aanvragen

026 nummer aanvragen

0294 nummer aanvragen

0297 nummer aanvragen

0299 nummer aanvragen

030 nummer aanvragen

0313 nummer aanvragen

0314 nummer aanvragen

0315 nummer aanvragen

0316 nummer aanvragen

0317 nummer aanvragen

0318 nummer aanvragen

0320 nummer aanvragen

0321 nummer aanvragen

033 nummer aanvragen

0341 nummer aanvragen

0342 nummer aanvragen

0343 nummer aanvragen

0344 nummer aanvragen

0345 nummer aanvragen

0346 nummer aanvragen

0347 nummer aanvragen

0348 nummer aanvragen

035 nummer aanvragen

036 nummer aanvragen

038 nummer aanvragen

040 nummer aanvragen

0411 nummer aanvragen

0412 nummer aanvragen

0413 nummer aanvragen

0416 nummer aanvragen

0418 nummer aanvragen

043 nummer aanvragen

044 nummer aanvragen

045 nummer aanvragen

046 nummer aanvragen

0475 nummer aanvragen

0478 nummer aanvragen

0481 nummer aanvragen

0485 nummer aanvragen

0486 nummer aanvragen

0487 nummer aanvragen

0488 nummer aanvragen

0492 nummer aanvragen

0493 nummer aanvragen

0495 nummer aanvragen

0497 nummer aanvragen

0499 nummer aanvragen

050 nummer aanvragen

0511 nummer aanvragen

0512 nummer aanvragen

0513 nummer aanvragen

0514 nummer aanvragen

0515 nummer aanvragen

0516 nummer aanvragen

0517 nummer aanvragen

0518 nummer aanvragen

0519 nummer aanvragen

0521 nummer aanvragen

0522 nummer aanvragen

0523 nummer aanvragen

0524 nummer aanvragen

0525 nummer aanvragen

0527 nummer aanvragen

0528 nummer aanvragen

0529 nummer aanvragen

053 nummer aanvragen

0541 nummer aanvragen

0543 nummer aanvragen

0544 nummer aanvragen

0545 nummer aanvragen

0546 nummer aanvragen

0547 nummer aanvragen

0548 nummer aanvragen

055 nummer aanvragen

0561 nummer aanvragen

0562 nummer aanvragen

0566 nummer aanvragen

0570 nummer aanvragen

0571 nummer aanvragen

0572 nummer aanvragen

0573 nummer aanvragen

0575 nummer aanvragen

0577 nummer aanvragen

0578 nummer aanvragen

058 nummer aanvragen

0591 nummer aanvragen

0592 nummer aanvragen

0593 nummer aanvragen

0594 nummer aanvragen

0595 nummer aanvragen

0596 nummer aanvragen

0597 nummer aanvragen

0598 nummer aanvragen

0599 nummer aanvragen

070 nummer aanvragen

071 nummer aanvragen

072 nummer aanvragen

073 nummer aanvragen

074 nummer aanvragen

075 nummer aanvragen

076 nummer aanvragen

077 nummer aanvragen

078 nummer aanvragen

079 nummer aanvragen

088 nummer aanvragen