Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
0513 nummer aanvragen

€20 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

0513 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling

Onbeperkt bellen Nederland

€20

per  maand

Direct 0513 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 0513 nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€27

per  maand

Direct 0513 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 0513 nummer aanvragen! →

Overal bereikbaar

Ook in het buitenland

Onbeperkt uitbellen

€20 per maand

Mobiele app

App voor smartphones

Tijdelijk ontvang je 50% korting op de aansluitkosten Geen €50,- maar €25,-

Een 0513 nummer aanvragen zonder contract? Bij ons is jouw telefonie maandelijks opzegbaar

‘Vraag Vandaag Nog Je 0513 Telefoonnummer Aan in Heerenveen!’

Op zoek naar het perfecte telefoonnummer voor jouw bedrijf in Heerenveen? Vraag vandaag nog je 0513 telefoonnummer aan bij Flexamedia!

Vaste telefonie via het kengetal 0513 zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter bereikbaar is, waardoor je nieuwe klanten krijgt! Hosted VoIP (Voice over IP) is het huidige standaard als het aankomt op het maken van zakelijke telefonie. We kunnen jouw bedrijf helpen met een up-to-date telefooncentrale die jouw volledige communicatie centraliseert en vergemakkelijkt.

Met Flexamedia kun je eenvoudig een voordelig telefoonnummer kopen. We bieden zelfs whatsapp business op een vaste lijn, die wij kosteloos installeren. Beantwoord als organisatie gemakkelijk jouw klanten op hun whatsapp berichten.

Met Flexamedia kun je onbeperkt bellen met een vaste lijn voor slechts €20 in heel Nederland! Je bent binnen enkele uren bereikbaar met jouw nieuw verkregen telefoonnummer. Ook beschikken we over doorverbind mogelijkheden, zo kun je in contact komen met de juiste persoon binnen jouw bedrijf. En als je het buiten Nederland zoekt, dan is Flexamedia ook wereldwijd bereikbaar zolang je internet hebt.

Netnummer 0513

– Heerenveen
– Joure
– Lemmer
– Sint Nicolaasga
– Langweer
– Idskenhuizen
– Tjerkgaast
– Rohel
– Delfstrahuizen
– Echten
– Echtenerbrug
– Oosterzee
– Bantega
– Echtenerbrug
– Eesterga
– Follega
– Oudehaske
– Nijehaske
– Rottum
– Oranjewoud
– De Knipe
– Mildam
– Katlijk
– Oudehorne
– Nieuwehorne
– Terband
– Tjalleberd
– Luinjeberd
– Gersloot
– Tijnje
– Aldeboarn
– Nes
– Akkrum
– Goëngahuizen

Kengetal 0513

Met een kengetal 0513 ben jij als bedrijf bereikbaar voor alle klanten die je maar wenst. Je kunt kiezen uit verschillende aantallen cijfers voor jouw telefoonnummer, zo creëer je jouw eigen unieke nummer. Met een kengetal 0513 krijgt jouw bedrijf meer betrouwbaarheid en rust in de communicatie uitstraling.

Gebruik een kengetal om je te onderscheiden van andere bedrijven en krijg meer naamsbekendheid. Daarbij is het een handige tool om potentiële klanten beter te kunnen bereiken voor het verkopen van jouw producten en/of diensten

Flexamedia biedt jouw bedrijf de beste mogelijkheden voor jouw kengetal 0513 telefoonnummer. We helpen je aan de juiste oplossingen voor de communicatie van jouw bedrijf, met onder andere hosted VoIP, whatsapp business en doorverbinden.

Onbeperkt bellen voor 20 Euro in heel Nederland

Flexamedia biedt een aantal voordelige telefoniediensten aan voor bedrijven over hele Nederland. Zo krijgt jouw bedrijf de mogelijkheid om onbeperkt te bellen met je telefooncentrale voor maar €20 per maand!

We bieden jouw organisatie de mogelijkheid om wereldwijd bereikbaar te zijn met een telefoon. Ook gebruik je snel en gemakkelijk whatsapp business als communicatiemiddel. Je bent binnen enkele uur al geheel klaar voor het ontvangen van telefoongesprekken met je vaste lijn.

Vergeet niet om bij Flexamedia een voordelig telefoonnummer te kopen met onbeperkte bellen, zodat jij als bedrijf goed bereikbaar bent voor alle klanten! We kunnen je zelfs helpen met watwhapp business op jouw vaste lijn.

Bereikbaar met de App Wereldwijd

Hid je zakelijke telefoonnummer wereldwijd met je app. Je hebt volledige controle over jouw telefooncentrale met de app. Je kunt je telefoon eenvoudig doorschakelen naar de juiste persoon, zelf instellen welke nummers je doorschakelt of blokkeert.

Ook kun je met andere gebruikers chatten via de app, zodat je het gemakkelijk op het juiste moment de juiste informatie hebt voor de gebruiker. Als bedrijf heb je via de app inzicht en controle voor jouw telefonie nummers.

Met de app van Flexamedia heb je toegang tot al je telefoonnummers over de hele wereld, zolang je maar internet hebt. Je bent nooit meer een gesprek kwijt, ongeacht waar je bent.

Direct Telefoonnummer Aanvragen

Vraag direct jouw 0513 telefoonnummer aan bij Flexamedia. Je hebt binnen enkele uren je eigen unieke kengetal direct geactiveerd. Wij helpen je graag bij het opstellen van een complete oplossing voor jouw bedrijf.

We houden rekening met alles, van whatsapp business tot wereldwijde communicatie. Met Flexamedia krijg je een complete tool om je bedrijf te laten opvallen en bereikbaar te zijn. Ook bieden wij gemakkelijke oplossingen aan voor het kopen van een telefoonnummer.

Klaar voor? Vraag direct jouw 0513 telefoonnummer aan in Heerenveen: Direct Telefoonnummer Aanvragen!

Hulp nodig bij een 0513 nummer aanvragen ?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een 0513 nummer aanvragen. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.