Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
0161 nummer aanvragen

€20 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

0161 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling

Onbeperkt bellen Nederland

€20

per  maand

Direct 0161 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 0161 nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€27

per  maand

Direct 0161 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 0161 nummer aanvragen! →

Overal bereikbaar

Ook in het buitenland

Onbeperkt uitbellen

€20 per maand

Mobiele app

App voor smartphones

Tijdelijk ontvang je 50% korting op de aansluitkosten Geen €50,- maar €25,-

Een 0161 nummer aanvragen zonder contract? Bij ons is jouw telefonie maandelijks opzegbaar

‘Verbeter je service met 0161 Telefoonnummer Aanvragen – Laat Gilze en Rijen je helpen!

Met de diensten van Flexamedia kunt u profiteren van betrouwbare, betaalbare VoIP-telefoniediensten met hoogwaardige functies. Met dit 0161-telefoonnummer kunt u uw service verbeteren. Laat Gilze en Rijen je helpen en hiermee het oplossen van problemen en vragen hierover!

Onze unieke technische prestaties van VoIP-telefoniediensten stellen u in staat om belangrijke voordelen te behalen. U krijgt bijvoorbeeld een kengetal en een hosted-VoIP-nummer, waardoor u een vaste lijn krijgt met onbeperkt bellen in heel Nederland voor maar 20 euro. U bent daarnaast ook wereldwijd bereikbaar met uw app, zolang u maar internet heeft.

U kunt met ons ook binnen enkele uren een eigen nummer aanvragen, doormiddel van een vaste telefonie of Goedkope VoIP-telefondiensten. U kunt ook genieten van een telefooncentrale. Hier staan we staan vermeld voor structurele problemen en andere vragen die kunnen komen. Ons bedrijf, Flexamedia, heeft vele manieren waarop we u helpen om uw service te verbeteren.

Verkoop onze diensten namens Flexamedia en verbeter je service met 0161 telefoonnummer aanvragen! Maak gebruik van onze top-service en verlaag je tarieven voor jouw klanten. Je krijgt de beste service voor een laag tarief. Onze diensten helpen je kostbaarder en gemakkelijk te werken. We staan stil bij elke aanvraag die je bij ons indient waardoor we je klanten blijft maken.

Onze service is zeker van groot belang voor elke omgeving waar er klanten zijn. Met ons krijg je gegarandeerde betrouwbaarheid, goede technische kwaliteit, hoge stabiliteit en een toegewijd team waar je op kunt rekenen. Wat we ook aanbieden is dat u profijt hebt van Whatsapp business op een vaste nummer, waarbij we je hier kosteloos mee helpen. Neem contact op en wij helpen je graag verder met onze kennis en ervaring op dit gebied.

Kortom, met 0161-telefoonnummer aanvragen kunt u uw service verbeteren en wat flexamedia je biedt is simpelweg voor niemand om deze gelegenheid te laten schieten. Neem vandaag nog contact op met Flexamedia en laat ons samen je bedrijf groeien! Direct telefoonnummer aanvragen

Bij welke regio hoort netnummer 0161?

– Bavel, Chaam, Rijen, Molenschot, Hulten, Gilze, Dorst

Kengetal

Met een kengetal maak je gebruik van een officiële 12-cijferige bedrijfsnummer met landaandeel. Het aanvragen van een 0161-telefoonnummer is een uitstekende manier om te laten zien dat je betrouwbaar bent en service met een professionele uitstraling aanbiedt. Een 0161-bedrijfsnummer stelt je in staat om onbeperkt te bellen met een vaste lijn voor een lage, vaste kosten per maand.

Hosted VoIP

Met onze hosted voip-telefooncentrale profiteren organisaties van alle voordelen van VoIP, zonder zelf een dure hardwarecentrale te hoeven installeren. U heeft geen hardware of licenties nodig, waardoor u een lage kostenstructuur behoudt voor uw communicatienetwerk. Flexamedia levert een krachtige, cloudgebaseerde centrale met een aantal unieke functies, zoals automatische doorschakeling, volumecontrole en voicemail.

Zakelijk aanvragen

0161-telefoonnummers zijn de standaard voor zakelijke aanvragen van telefoonnummers. U kunt genieten van al onze kostenbesparingen en verkrijgen alle mogelijke functionaliteiten. U zorgt er ook voor dat uw klanten te allen tijde de juiste zakelijke oplossingen en services krijgen. Met onze kostenbesparingen, hoogwaardige technische prestaties en betrouwbare kwaliteit brengen we klantomvang en klanttevredenheid naar een nieuw niveau.

Telefoonnummer Kopen

Onze 0161-telefoonnummers staan bekend om hun betrouwbaarheid en hun betaalbaarheid. Door onze diensten te kopen, kun je ervan verzekerd zijn dat je de beste voordelen krijgt. Je krijgt geen ongewenste verrassingen. Met behulp van onze ervaring en onze lage tarieven krijg je een flexibele manier om je bedrijfsspecifieke communicatienetwerken te beheren.

Vaste nummer

0161-telefoonnummer aanvragen geeft u zo’n duidelijk voordeel. Met onze vaste nummers koppelen we je aan ongecompliceerde diensten waarmee je probleemloos door uw dagelijkse zakelijke bedrijfscycli kunt navigeren. Je bent steeds beschikbaar en klaar voor je klanten. Je kunt altijd voordelige telefoniediensten kopen die geschikt zijn voor je bedrijf.

Telefooncentrale

Onze telefooncentrale staat open voor zakelijke diensten. We bieden je VoIP-centrales die staan​​​ voor structurele problemen en andere vragen die kunnen komen. Flexamedia staat paraat om jouw bedrijf te helpen om zich te bekwamen in de telecomwereld. We hebben jarenlange ervaring en bieden complete antwoorden op elke vraag die er aan de orde kan zijn.

Whatsapp business

Een andere optie die we ook hebben is Whatsapp business. Onze zakelijke nummers zorgen voor voordelen van een of meerdere financiële of operationele aard. Vanuit je telefooncentrale kun je simpel en efficiënt Whatsapp gebruiken zodat je klanten een online gesprek met je kunnen starten. Hierdoor kunnen je klanten daadwerkelijk contact met je hebben of je vragen stellen.

Onbeperkt bellen

Met ons 0161 kengetal krijg je al onze beste features. Deze features stellen jou in staat om te profiteren van onbeperkt bellen voor maar 20 Euro. Onze features omvatten ook een vaste lijn die je toestaat om zakenrelaties te benaderen en om te onderhandelen. Met onze lage tarieven, krijg je automatisch een professionaliteit en kwaliteit waar we bekend omstaan.

Hulp nodig bij een 0161 nummer aanvragen ?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een 0161 nummer aanvragen. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.