Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Budget webhosting

Budget webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Budget webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Budget webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Budget webhosting

Op zoek naar Budget webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Budget webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Budget webhosting kan je zeker  met hulp van een simpel dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige webhosters. Mits je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw webpagina, e mail of domeinnaam managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Budget webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Budget webhosting

Of je nou een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als ZZP en een eigen internet site beheert, Budget webhosting maakt het aanpassen van je internet site, E-Commerce of imap account volledig gemakkelijk. Ook als je een totale backup wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra gelukstreffer van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je pagina? Mits je kiest voor Budget webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Budget webhosting

Als je kiest voor Budget webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Eveneens kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Budget webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Budget webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan alle mogelijke andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg gemakkelijk unlimited zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Budget webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Budget webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Budget webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Budget webhosting ?

Wil je direct weten of Budget webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Budget webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Budget webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.