Portfolio webhosting

Portfolio webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Portfolio webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Portfolio webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Portfolio webhosting

Op zoek naar Portfolio webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Portfolio webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Portfolio webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige providers. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel simpel jouw internet site, e mail of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Portfolio webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Portfolio webhosting

Of je vandaag een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen site beheert, Portfolio webhosting maakt het aanpassen van je web site, E-Commerce of webmail account volledig makkelijk. Ook ingeval je een totale back-up wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend aanwinst van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je webpagina? Indien je kiest voor Portfolio webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Portfolio webhosting

Als je kiest voor Portfolio webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het managen van je domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel unlimited domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar verschillende url. Ook kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Portfolio webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Portfolio webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg simpel unlimited zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Daarbij kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Portfolio webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Portfolio webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel makkelijk je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Portfolio webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Portfolio webhosting ?

Wil je direct weten of Portfolio webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Portfolio webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Portfolio webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.