Chat webhosting

Chat webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Chat webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Chat webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Chat webhosting

Op zoek naar Chat webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Chat webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Chat webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel simpel jouw web site, email of DNS managen. Ingeval de woorden ‘snel’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Chat webhosting juist iets voor je.

Kies voor Chat webhosting

Of je vandaag een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen pagina beheert, Chat webhosting maakt het aanpassen van je pagina, E-Commerce of webmail account volledig gemakkelijk. Ook ingeval je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een extra meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorzetten op je pagina? Op het moment je kiest voor Chat webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je device.

De beste voordelen van Chat webhosting

Ingeval je kiest voor Chat webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het managen van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar verschillende domeinnaam. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Chat webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel gemakkelijk en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Chat webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emails aan voor je domeinnaam. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Chat webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Chat webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel simpel je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Chat webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Chat webhosting ?

Wil je direct weten of Chat webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Chat webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Chat webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.