Telefonische webhosting

Telefonische webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Telefonische webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Telefonische webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Telefonische webhosting

Op zoek naar Telefonische webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Telefonische webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Telefonische webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige Hosters. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel simpel jouw blog, e mail of DNS managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Telefonische webhosting absoluut iets voor je.

Kies voor Telefonische webhosting

Of je tegenwoordig een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als ZZP en een eigen internet site beheert, Telefonische webhosting maakt het bijhouden van je webpagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook indien je een totale backup wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra opsteker van Cpanel is dat het portaal zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je pagina? Mits je kiest voor Telefonische webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Telefonische webhosting

Als je kiest voor Telefonische webhosting profiteer je van onwijs veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het bijhouden van je .info domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnaam bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe url. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Telefonische webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Telefonische webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emailaddressen aan voor je domeinnaam. Tevens kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Telefonische webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Telefonische webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel eenvoudig je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Telefonische webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Telefonische webhosting ?

Wil je direct weten of Telefonische webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Telefonische webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Telefonische webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.