Premium webhosting

Premium webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Premium webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Premium webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Premium webhosting

Op zoek naar Premium webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Premium webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Premium webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel providers. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische inzicht beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische gegevens kun je dan dus toch wel makkelijk jouw internet site, mail of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Premium webhosting in zeer hoge mate iets voor je.

Kies voor Premium webhosting

Of je nou een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen pagina beheert, Premium webhosting maakt het updaten van je web site, E-Commerce of webmail account volledig makkelijk. Ook indien je een totale backup wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra gelukstreffer van Cpanel is dat het portaal zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorvoeren op je webpagina? Indien je kiest voor Premium webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De beste voordelen van Premium webhosting

Ingeval je kiest voor Premium webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het managen van je .info domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar diverse link. Daarbij kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het panel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Premium webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een specialist voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Premium webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze hierna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Premium webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Premium webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Premium webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Premium webhosting ?

Wil je direct weten of Premium webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Premium webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Premium webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.