Goede webhosting

Goede webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goede webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goede webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goede webhosting

Op zoek naar Goede webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Goede webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Goede webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige Hosters. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw pagina, e mail of domeinnaam managen. Mits de woorden ‘snel’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Goede webhosting namelijk iets voor je.

Kies voor Goede webhosting

Of je momenteel een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen web site beheert, Goede webhosting maakt het bijhouden van je web pagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook indien je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorzetten op je web pagina? Op het moment je kiest voor Goede webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je device.

De handigste voordelen van Goede webhosting

Als je kiest voor Goede webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar diverse url. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Goede webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Goede webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Goede webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Goede webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Goede webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Goede webhosting ?

Wil je nou weten of Goede webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Goede webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Goede webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.