Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Ideale webhosting

Ideale webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ideale webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ideale webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ideale webhosting

Op zoek naar Ideale webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Ideale webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Ideale webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij sommige Hosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische inzicht beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw webpagina, email of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Ideale webhosting bepaald iets voor je.

Kies voor Ideale webhosting

Of je nou een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen webpagina beheert, Ideale webhosting maakt het bijhouden van je web site, E-Commerce of pop3 account volledig makkelijk. Ook indien je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een extra meevaller van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorzetten op je site? Op het moment je kiest voor Ideale webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Ideale webhosting

Ingeval je kiest voor Ideale webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar verschillende domeinnaam. Ook kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Ideale webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Ideale webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg simpel unlimited emails aan voor je domeinnamen. Hiernaast kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Ideale webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Ideale webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Ideale webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Ideale webhosting ?

Wil je nou weten of Ideale webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Ideale webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Ideale webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.