Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Goedkoopste webhosting

Goedkoopste webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goedkoopste webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goedkoopste webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Goedkoopste webhosting

Op zoek naar Goedkoopste webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Goedkoopste webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Goedkoopste webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische professionaliteit kun je dan dus toch wel simpel jouw web pagina, email of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Goedkoopste webhosting in zeer hoge mate iets voor je.

Kies voor Goedkoopste webhosting

Of je tegenwoordig een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen pagina beheert, Goedkoopste webhosting maakt het updaten van je web pagina, E-Commerce of rounducbe account volledig gemakkelijk. Ook op het moment je een totale backup wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra opsteker van Cpanel is dat het portaal zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je web site? Op het moment je kiest voor Goedkoopste webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je device.

De handigste voordelen van Goedkoopste webhosting

Indien je kiest voor Goedkoopste webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het bijhouden van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk unlimited domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar externe domeinnaam. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Goedkoopste webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Goedkoopste webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt zakelijke emailadressen aan voor je domeinnamen. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Goedkoopste webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Goedkoopste webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel simpel je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Goedkoopste webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Goedkoopste webhosting ?

Wil je nou weten of Goedkoopste webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Goedkoopste webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Goedkoopste webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.