Managed webhosting

Managed webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Managed webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Managed webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Managed webhosting

Op zoek naar Managed webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Managed webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Managed webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige providers. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel simpel jouw webpagina, e mail of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Managed webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Managed webhosting

Of je vandaag een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Managed webhosting maakt het updaten van je web pagina, E-Commerce of imap account volledig gebruikelijk. Ook als je een totale back-up wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je site? Op het moment je kiest voor Managed webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Managed webhosting

Indien je kiest voor Managed webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het aanpassen van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Managed webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Managed webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnaam. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Managed webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Managed webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel makkelijk je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Managed webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Managed webhosting ?

Wil je direct weten of Managed webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Managed webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Managed webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.