Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Support webhosting

Support webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Support webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Support webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Support webhosting

Op zoek naar Support webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Support webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Support webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij heel veel providers. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel simpel jouw web pagina, mail of DNS managen. Mits de woorden ‘snel’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Support webhosting in zeer hoge mate iets voor je.

Kies voor Support webhosting

Of je momenteel een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen pagina beheert, Support webhosting maakt het bijhouden van je web pagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook als je een totale backup wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend profijt van Cpanel is dat het portaal zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je internet site? Als je kiest voor Support webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Support webhosting

Indien je kiest voor Support webhosting profiteer je van onwijs veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het aanpassen van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar diverse link. Bovendien kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Support webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel makkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk baat van het controlepaneel van Support webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze hierna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emails aan voor je domeinnaam. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Support webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Support webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en nog veel meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Support webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Support webhosting ?

Wil je nou weten of Support webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Support webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Support webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.