Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Geoptimaliseerde webhosting

Geoptimaliseerde webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Geoptimaliseerde webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Geoptimaliseerde webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Geoptimaliseerde webhosting

Op zoek naar Geoptimaliseerde webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Geoptimaliseerde webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Geoptimaliseerde webhosting kan je zeker  met hulp van een simpel dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige webhosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische inzicht beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw pagina, e mail of DNS managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Geoptimaliseerde webhosting absoluut iets voor je.

Kies voor Geoptimaliseerde webhosting

Of je momenteel een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen pagina beheert, Geoptimaliseerde webhosting maakt het updaten van je web pagina, E-Commerce of rounducbe account volledig makkelijk. Ook op het moment je een totale back-up wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je web site? Als je kiest voor Geoptimaliseerde webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Geoptimaliseerde webhosting

Ingeval je kiest voor Geoptimaliseerde webhosting profiteer je van onwijs veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het aanpassen van je domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar externe link. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Geoptimaliseerde webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Geoptimaliseerde webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg simpel unlimited emailaddressen aan voor je domeinnamen. Daarbij kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Geoptimaliseerde webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Geoptimaliseerde webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel makkelijk je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Geoptimaliseerde webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Geoptimaliseerde webhosting ?

Wil je direct weten of Geoptimaliseerde webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Geoptimaliseerde webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Geoptimaliseerde webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.