Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

WordPress webdesign en de mogelijkheden hiervan – Gratis service

WordPress webdesign en de mogelijkheden hiervan – Gratis service

Bij Flexamedia krijgen we regelmatig vragen over WordPress webdesign en alle mogelijkheden die daarbij horen. Veel bedrijven en particulieren twijfelen over de manier, waarop zij hun nieuwe website willen indelen, beheren en onderhouden. Reden genoeg om hier eens wat extra uitleg over te geven.

Daarnaast bestaan er nog altijd misverstanden over de manier waarop je een WordPress website kunt indelen. Welk design/thema kies je? En welke voor- en nadelen komen hier doorgaans bij kijken?

In deze blog vind je meer informatie over dit terugkerende onderwerp en krijg je hopelijk antwoord op bovenstaande vragen. Bij enige twijfel kun je nog altijd contact opnemen met Flexamedia.

Wat is WordPress webdesign?

WordPress webdesign is een overkoepelende term voor op maat gemaakte WordPress websites. Zo’n website beschikt over een unieke lay-out, die volledig past bij de huisstijl van het desbetreffende bedrijf.

Hierbij zul je dus nooit een standaard website met een kant-en-klare template tegenkomen. De meeste hebben namelijk moderne lay-outs en responsive designs.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is toegankelijke software waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Je kunt het zien als een gebruiksvriendelijke tool waarmee je websites kunt beheren, aanpassen en onderhouden. WordPress CMS staat trouwens ook bekend als opensourcesoftware. Je kunt de software namelijk kosteloos downloaden en vervolgens (laten) installeren op je website.

Ondanks het toegankelijke Content Management Systeem ben je doorgaans wel erg lang bezig met het beheren, wijzigen en optimaliseren van een WordPress website. Bij gebrek aan tijd of kennis, kun je natuurlijk ook gewoon Flexamedia je WordPress website laten onderhouden.

Voordelen van WordPress webdesign

Als ondernemer wil je zorgen dat de website van je bedrijf na verloop van tijd bepaalde taken kan gaan overnemen. Denk bijvoorbeeld aan het:

  • Bereiken van doelgroep.
  • Binnenhalen van potentiële klanten.
  • Uitleg geven over service en diensten.
  • Verkoop van producten optimaliseren.

Vanuit de grote zoekmachines zoals Google en Yahoo wil je deze groep mensen naar je website halen. Vervolgens kun je de WordPress website prima gebruiken, om de service en diensten van je bedrijf te presenteren.

WordPress webdesign geeft je namelijk talloze opties om je product of dienst op de meest prachtige manieren aan te bieden. Je kunt gebruik maken van unieke templates, die je nergens op het internet zult tegenkomen.

Ook beschikt zo’n unieke website over een mobielvriendelijke lay-out, ook wel responsive design genoemd. Hierdoor kun je de website vanaf elk willekeurig beeldscherm moeiteloos bezoeken. Zo creëer je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je potentiële klanten de meest optimale gebruikservaring.

In vergelijking met een ‘standaard website’ zorgt een WordPress webdesign service ervoor dat je niet beperkt bent tot de standaard lay-out van een bepaald thema. Daarnaast zijn individuele pagina’s voorzien van relevante zoekwoorden en professionele SEO teksten.

Hierdoor zal de website of webshop een aanzienlijk stuk sneller door zoekmachines worden opgepikt. Met als logisch gevolg dat je website binnen no-time in de zoekresultaten van Google zal stijgen.

Uiteindelijk kun je grenzeloos aanpassingen blijven doen en dus ook de huisstijl van je bedrijf moeiteloos in het design van de website laten terugkomen. Op termijn zal ook dit ongetwijfeld meer conversies opleveren, omdat je simpelweg een stuk professioneler overkomt bij je potentiële klanten.

WordPress website laten maken & onderhouden

Wil je binnenkort een WordPress website laten maken? Dan zul je bepaalde keuzes moeten gaan maken. Neem je genoegen met een standaard thema, of kies je voor een professionele webdesign service?

Aan de hand van de keuze die je maakt, zul je beperkt of verrijkt worden met mogelijkheden. Het is dus maar net waar precies je wensen en behoefte liggen. De meeste standaard thema’s binnen WordPress geven je slechts een aantal opties om de lay-out van je website te perfectioneren.

Laat je echter de nieuwe bedrijfswebsite maken door een externe partij? Dan ben je verzekerd van op maat gemaakte templates, waar de concurrentie alleen van kan dromen.

Bovendien komt zo’n WordPress website met unieke huisstijl vaak een stuk geloofwaardiger over bij je doelgroep. Op termijn zal dit ongetwijfeld meer conversies van je service en diensten gaan opleveren.

Wil je trouwens direct alles uit de kast halen en van je nieuwe bedrijf een online succes maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld een interessante optie.

Hoe werkt de WordPress webdesign service van Flexamedia?

WordPress webdesign van Flexamedia begint normaal gesproken bij het inplannen van een intakegesprek. Zo kunnen we toch even kennismaken en je wensen en behoefte nauwkeurig in kaart brengen.

1. Intake

Deze stap bestaat doorgaans uit de nieuwe domeinnaam registreren en het bespreken van je persoonlijke budget en de kosten voor je nieuwe WordPress website. Aan het einde van het intake gesprek maken we meestal ook direct de ‘eerste versie’ van je website.

2. Bouwen

Naast het bouwen van de nieuwe website, zorgen wij dat de nieuwste versie van WordPress wordt geïnstalleerd. Stel dat je bedrijf al beschikt over een huisstijl, dan zorgen wij dat deze stijl terugkomt in het webdesign van je WordPress website. Zodra je tevreden bent over de lay-out, gaan we pas door naar de volgende stap.

3. Feedback

Deze bestaat vooral uit het verwerken van feedback. Het komt regelmatig voor dat we hier en daar nog wat last minute aanpassingen maken. Stel je bent toch niet 100% tevreden over de lay-out of huisstijl van je website? Aarzel dan zeker niet om dit te melden bij een van onze collega’s.

Tijdens het feedbackmoment bestaat er genoeg ruimte om dit soort wijzigingen door te voeren. Doorgaans proberen we zoveel mogelijk feedback direct te verwerken, zodat je tevreden bij ons de deur uitloopt.

4. Monitoren

Op het moment dat je nieuwe WordPress website dan eindelijk online staat, zullen wij regelmatig de kwaliteit van de website controleren. Na verloop van tijd ontstaan er vaak nieuwe kansen, waardoor de marketing rondom je bedrijf ongetwijfeld zal verbeteren.

Naast onze WordPress webdesign service kun je bij Flexamedia terecht voor professionele visitekaartjes, unieke logo’s laten ontwerpen en goedkope webhosting.

WordPress webdesign en de mogelijkheden hiervan – Gratis service
WordPress webdesign en de mogelijkheden hiervan – Gratis service

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 300+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio

Complete ondernemerspakket

✓Logo ✓Website ✓Hosting ✓Email ✓Visitekaartjes ✓En nog veel meer…

Lees meer