Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Aanvullende tips en advies voor het registreren van een domeinnaam

Aanvullende tips en advies voor het registreren van een domeinnaam

Toegankelijke werkwijze

Een goedkope domeinnaam laten registreren bij Flexamedia is meestal binnen enkele minuten gebeurd. Na betaling via iDeal kun je vaak dezelfde dag nog beginnen met het inrichten je nieuwe website of webshop.

Het is dus niet meer nodig om allerlei documenten te ondertekenen en deze vervolgens retour te sturen. Tegenwoordig ben je binnen no-time trotse eigenaar van een compleet nieuwe domeinnaam. Achteraf kun je deze gegevens via het klantenpanel controleren en wijzigen.

Wil je de nieuwe domeinnaam liever bij ons op kantoor laten registreren? Kom dan gerust langs, want ook dit is natuurlijk geen enkel probleem. Onder het genot van een kopje koffie of thee, bespreken we kort even de details, terwijl één van onze collega’s checkt of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Aanvullende tips en advies

Voordat je direct een goedkope domeinnaam wilt laten registreren, is het van belang om jezelf af te vragen welke doelgroep je met de website of webshop wilt bereiken. Hierbij is het kiezen van een toepasselijke domeinnaam essentieel.

Deze keuze is zo belangrijk omdat je als bedrijf of zelfstandig ondernemer je doelgroep hiermee wilt aanspreken. Daarom kun je het beste je bedrijfsnaam als domeinnaam gebruiken, omdat je potentiële klanten zo direct kunnen zien dat de website, ook daadwerkelijk hoort bij het bedrijf of instelling waar ze naar op zoek zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat je domeinnaam duidelijk leesbaar is en eenvoudig te spellen. Je wilt namelijk voorkomen dat iemand per ongeluk een spelfout maakt en hierdoor niet op jouw website terecht komt, maar op de website van je concurrent.

Verder werkt een korte en beschrijvende naam vaak beter dan lange domeinnaam met meerdere woorden. Een korte domeinnaam werkt beter omdat je doelgroep deze veel beter kan onthouden. Bovendien wordt een beschrijvende naam doorgaan eerder aangeklikt in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Deze laatste tip is met name voor de lokale ondernemers onder ons bedoelt. Wil je namelijk door middel van een bedrijfswebsite meer naamsbekendheid in je regio creëren? Probeer dan de naam van je woonplaats in de domeinnaam te verwerken. Hiermee laat je zoekmachines direct weten dat je relevant bent voor een bepaalde regio en zul je doorgaans sneller stijgen in de zoekresultaten.

Kosten domeinnaamregistratie

Bij Flexamedia kun je voor slechts € 7,99,- per jaar een nieuwe domeinnaam registreren! Hierbij hoef je trouwens geen rekening te houden met stiekem gedoe en/of kleine letters! Wij zorgen namelijk ervoor dat onze klanten nooit verrast worden met extra kosten.

Wij hanteren om deze redenen bijvoorbeeld ook géén stilzwijgende verlenging. Stel dat je domeinnaam bijna is verlopen, dan laten wij dit natuurlijk wel op tijd aan je weten.

Wil je meer weten over het registreren van een goedkope domeinnaam bij Flexamedia? Neem dan gerust contact op met ons!

Aanvullende tips en advies voor het registreren van een domeinnaam
Aanvullende tips en advies voor het registreren van een domeinnaam

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio