Computerhulp voor bedrijven

Wij verzorgen computer hulp, reparatie en onderhoud aan computers. Wij repareren zowel laptops als vaste systemen. Reparaties zowel hardware matig als softwarematig. Onder onderhoud valt het fysiek reinigen van een laptop of systeem maar tevens het verhelpen van een trage computer, verwijderen van virussen, spyware en andere softwarematige problemen.

Verkoop van computers en laptops. Met ons persoonlijk advies geeft u nooit meer uit dan nodig en krijgt u het beste voor uw geld. We zijn merk onafhankelijk

Gegevens herstellen oftewel data recovery kan noodzakelijk zijn als de gegevensdrager (harddrive, usb, ssd schijf) fysiek beschadigd is, bv door stoot of schade t.g.v. vallen. Ook andere oorzaken kunnen zoals water en brand kunnen een gegevensdrager zodanig beschadigen dat de gegevens niet meer leesbaar zijn. Gegevens per ongeluk verwijderd zijn.

Computer hulp

Computer hulp in omgeving Den haag en omstreken


Computer hulp

Uurtarief € 89.99

Hulp op afstand € 12,49 per kwartier

Windows Herinstallatie, zonder backup € 65

Internet kabel/adsl aansluiten Uurtarief

Draadloze router installeren Uurtarief

PC/notebook draadloos instellen Uurtarief

E-mail instellen Uurtarief

Virus/spyware verwijderen Uurtarief

Computer hulp

Maak met jouw bedrijf een vliegende start

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-
✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi