Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

Hardware en software advies 

Bij Flexamedia krijg je het beste hardware en software advies in Den Haag! Het kopen en installeren van computers en bijhorende programma’s is misschien niet direct je meest favoriete bezigheid. Je wilt waarschijnlijk veel liever ondernemen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

 

Hardware en software advies

 

De keuze van de juiste hardware en software is echter wel onwijs belangrijk voor je bedrijf. Alle werknemers moeten hier namelijk elke dag mee werken. Als elke werknemer productiever kan werken, dan kan diegene natuurlijk ook de klanten beter helpen.

Flexamedia begrijpt dat je het liefst zo min mogelijk tijd spendeert aan ICT werkzaamheden. Wij helpen daarom kleine bedrijven en beginnende ondernemers bij het kiezen van de meest geschikte software en hardware voor het bedrijf. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen binnen de organisatie sneller en efficiënter kan werken.

 

Hardware en software advies
Hardware en software advies

Vragen stellen

Flexamedia adviseert talloze bedrijven in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer bij het maken van de juiste keuzes! Daarom beginnen we bij ons hardware en software advies altijd met het stellen van een aantal korte vragen.

Welke software gebruik je momenteel voor je bedrijf? Zijn er bepaalde werkzaamheden binnen je bedrijf die efficiënter uitgevoerd kunnen worden met de juiste software? Wat zijn de groeiplannen?

Direct bestellen

Nadat wij zo nauwkeurig mogelijk ons hardware en software advies hebben besproken, kun je vervolgens besluiten om deze systemen te bestellen.

Via onze partners kunnen wij de meeste hard- en software tegen aantrekkelijke prijzen bemachtigen. Heb je reeds de beschikking over specialistische software? Dan installeren wij deze natuurlijk ook op de nieuwe systemen.