Complete webshop laten maken voor €1499

Inclusief écht alles? Bij ons écht wél!

✓ Logo ✓ Webshop ✓ Hosting ✓ Email ✓ Productbeheer ✓ En nog veel meer…

Flexamedia

Complete webshop laten maken bij Flexamedia

Online winkelen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Voor ondernemers is het van essentieel belang om hier zo goed mogelijk op in te spelen. Heeft je onderneming dus nog geen webshop? Dan is de kans aanzienlijk groot dat je hier omzet laat liggen. Een professionele webshop laten maken zorgt namelijk over het algemeen voor meer conversies op jou website.

Logo ontwerp

Het complete Webshop pakket bevat een uniek logo ontworpen door onze designer. Wij maken in overleg altijd meerdere schetsen, zodat je een logo kunt kiezen dat volledig aansluit bij jou webshop. 

 

Productbeheer

Niet alleen de optimalisatie voor mobiele gebruikers is van belang. Jou webshop dient namelijk ook up-to-date te blijven. Bij Flexamedia vinden wij het belangrijk dat jou webshop eenvoudig beheert kan worden.

Betaalsysteem

Een webshop is niet compleet zonder een betaalsysteem. Zo kunnen jou klanten snel en gemakkelijk afrekenen, zonder dat hier problemen bij ontstaan.   Zo’n betaalsysteem zal het gebruiksgemak van jou webshop een flinke boost geven.

Webhosting & Domeinnaam

Je ontvangt tijdelijk één jaar lang gratis webhosting, e-mailadressen en domeinnamen. Na het eerste jaar kost de hosting €120,- en domeinnaam €8,99,- per jaar.

 

 

Compleet zodat jij direct kunt starten

Webshop laten maken voor ondernemers

Bij Flexmedia zijn wij experts in het maken van websites, webshops en leveren wij zelfs complete ondernemerspakketten op maat gemaakt voor onze klanten.

Tijdens het gratis intakegesprek brengen wij jou wensen in kaart en vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van de webshop voor jou bedrijf.

In principe bestaat het webshop pakket voor ondernemers uit:

Webshop laten maken door een expert

Hieronder vindt je meer informatie betreft de verschillende mogelijkheden van ons professionele webshop pakket voor (beginnende) ondernemers.

Maak je geen zorgen over de kwaliteit van jou website. Wij maken een moderne website die volledig aansluit bij jou bedrijf. Bovendien kun je bij ons ervan uitgaan dat jou webshop zo goed mogelijk blijft draaien op onze krachtige servers.

Daarbij komt ook dat jou website ontzettend snel online staat. Wij streven er namelijk naar om binnen 10 werkdagen jou website veilig en compleet te maken. Dit betekent inclusief SSL, e-mail en hosting.

Professionele Webshop

Contact opnemen >

Een webshop laten maken is niet compleet zonder een betaalsysteem. Zo kunnen jou klanten snel en gemakkelijk afrekenen, zonder dat hier problemen bij ontstaan. Zo’n betaalsysteem zal het gebruiksgemak van jou webshop een flinke boost geven.

Betaalsysteem

Contact opnemen >

Niet alleen de optimalisatie voor mobiele gebruikers is van belang. jou webshop dient namelijk ook up-to-date te blijven. Bij Flexamedia vinden wij het belangrijk dat jou webshop eenvoudig beheert kan worden.

Daarom maken wij gebruik van WordPress, zodat je zelfs zonder veel kennis en ervaring jou producten volledig naar wens kunt aanpassen. Zo heb je dus de mogelijk om geheel naar eigen voorkeur jou producten aan te bieden. Bovendien kun je eenvoudig producten toevoegen en de voorraad bijhouden.

Meer weten over het webshop pakket van Flexamedia? Laat dan gerust hieronder jou e-mail adres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Productbeheer

Contact opnemen >

Alle webshops die wij maken zijn 100% gebruiksvriendelijk. Dankzij de visuele inrichting van jou webshop kun je deze moeiteloos zelf beheren.

Ons team gespecialiseerde webdesigners heeft inmiddels jarenlange ervaring met het bouwen van hoogwaardige webshops. Zo ben je gegarandeerd verzekert van een mooie en professioneel ogende webwinkel voor jou producten.

Dankzij het responsive design is jou webshop geschikt voor de meest uiteenlopende mobiele devices. Denk hierbij aan apparaten zoals: desktops, laptops, smartphones en tablets.

De totaalprijs voor het complete webshop pakket is €1499,- exclusief btw.

100% Google vriendelijk

Contact opnemen >

Meest gestelde vragen

Jij hebt vast vragen over dit geweldige aanbod, daarom hebben wij enkele vragen beantwoord hieronder

IS HET OOK MOGELIJK OM ACHTERAF TE BETALEN?

Jazeker, de betaling van het complete ondernemerspakket kan ook achteraf plaatsvinden! Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@flexamedia.nl om de mogelijkheden te bespreken.

KAN IK DE WEBSITE LATER ZELF AANPASSEN?

Ja, absoluut! Wij bouwen elke website in WordPress. Hiermee kun jij  vrij eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen.

HOE WERKT HET PRECIES, NADAT IK HEB BETAALD?
  1. Flexamedia neemt zo snel mogelijk contact op. Hierbij worden jouw wensen en behoefte nauwkeurig door ons in kaart gebracht.
  2. Wij maken het logo en de huisstijl van jouw website.
  3. Wij bouwen de website inclusief afbeeldingen.
  4. Jij krijgt een preview versie van jouw website te zien.
  5. Ben jij  hiermee akkoord dan komt de website online en koppelen wij deze aan jouw domeinnaam.
HOE LANG DUURT HET VOORDAT HET PAKKET WORDT OPGELEVERD?

In de meeste gevallen wordt het complete ondernemerspakket binnen 3 weken opgeleverd. ?

IS DE WEBSITE VOLLEDIG VAN MIJ (EIGENDOM)?

Je zit na oplevering nergens aan vast. Wij handige het complete pakket over en dit is dan volledig van jou!

HOE GOED IS MIJN WEBSITE STRAKS VOOR ZOEKMACHINES?

Met ons systeem blijft jouw Website altijd geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google. Bij het begin kan het even duren voordat je wordt geïndexeerd, maar wij melden je volledig aan bij Google!

WAAROM ZIJN JULLIE ZO GOEDKOOP?

Wij willen een kleine boterham verdienen, en hoeven er uiteraard niet rijk van te worden..  De prijs is uiteraard wel exclusief BTW, maar dat weet je vast wel want jij bent een ondernemer 🙂

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ?

Neemt u gerust contact met ons op via:

  • Email: info@flexamedia.nl
  • Tel: 085 9026700

Recensies

Flexmedia geeft goede service

Flexmedia weet wat ze doen en je hoef hun maar even te bellen en ze regelen het snel. Ik heb een paar keer in de avond gebeld en zelf dat werd gelijk geregeld.

Goede service en aardige mensen.

Smartzorg For All

Geweldig!

Flexamedia heeft een respectvolle benadering en laat klanten niet zitten. Snelheid en oplossingsgericht zijn kenmerken van wie ze zijn. Vanuit verschillende bedrijven werk ik samen met Flexamedia en ik zie alleen maar tevredenheid! Ik hoop dat we lang kunnen samenwerken!

SDR Academy

Geweldige Website services en onderhoud

Na jaren te zijn bedonderd door onbekwame medewerkers van DTG ben ik terecht gekomen bij Flexamedia, website service Den Haag.
Flexamedia is een verademing, ze maken goedwerkende websites en onderhouden deze tegen een voordelig tarief.
Geweldige correcte service en eventuele vragen worden dezelfde dag beantwoord.

Auwers Vloeren

Een kleine greep van onze klanten

Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken