Proffesionele Webshop voor bedrijven en start-ups

Inclusief ècht alles? Bij ons ècht wèl!

TIJDELIJKE AANBIEDING:

Van €1999 voor €1499

Professionele webshop voor bedrijven en start-ups

Webshop laten bouwen

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een nieuweprofessionele webshop ? Dan ben je bij Flexamedia.nl aan het juiste adres! Onze webdesign service biedt hiervoor een van de meest betrouwbare opties beschikbaar.

Stel je hebt bijvoorbeeld een eigen winkel en je wilt klanten hierbij een aanvullende service bieden. Dan zorgt een unieke webwinkel vaak voor een aantal veelbelovende perspectieven. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om het online succes van je bedrijf te vergroten.

Professionele webshop voor bedrijven en start-ups

Waarom een professionele webshop laten bouwen?

Professionele webshop voor bedrijven en start-ups

Online shopping is tegenwoordig een populaire bezigheid geworden. Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers is het hierdoor belangrijk om zo goed mogelijk op deze ontwikkelingen in te spelen. Heeft je bedrijf of start-up momenteel nog geen eigen webshop? Dan is de kans groot dat je potentiële klanten toch kiezen voor de concurrent waardoor je hier (zeker op de lange termijn) kostbare omzet laat liggen. Stel je wilt als ondernemer in de toekomst een professionele webshop laten maken? Dan zorgt dit indirect dus ook voor meer conversies op je professionele webshop.

Gelukkig gaan de meeste zelfstandig ondernemers tegenwoordig een stuk bewuster om met het uitzetten van de juiste marketingkanalen. Een professionele webwinkel met interessante webteksten mag hierbij niet ontbreken. Dit zorgt namelijk ervoor dat je doelgroep zich eerst fatsoenlijk kan inlezen, voordat ze direct besluiten om naar de winkel te komen.

Als betrouwbare ICT-partner helpt Flexamedia.nl bedrijven en start-ups bij het maken van een nieuwe website en/of webshop. Daarnaast adviseren wij onze klanten over het gebruik van een betrouwbare webhosting en zakelijke email.

Professionele webshop voor bedrijven en start-ups

Bij het maken van een nieuwe professionele webshop maken wij gebruik van WordPress. Een van de meest gebruikte Content Management System van de afgelopen jaren. Aan dit CMS-systeem zitten behoorlijk wat interessante voordelen verbonden. Zo zijn onze klanten verzekerd van snelle en betrouwbare webwinkels, die technisch uitstekend in elkaar zitten.

Hierbij is natuurlijk niet alleen de indeling van je webshop van belang. De webwinkel van je bedrijf heeft namelijk ook om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Daarom maken wij dus gebruik van WordPress, zodat je zelfs zonder enige kennis en ervaring toch bepaalde zaken vrij eenvoudig kunt aanpassen.

Professionele webshop voor bedrijven en start-ups

100% gebruiksvriendelijk

Alle webshops van Flexamedia.nl zijn hiermee 100% gebruiksvriendelijk. Naast WordPress zorgt vooral de visuele inrichting van je webshop ervoor dat je deze vrij makkelijk kunt beheren. Zo kun je dus geheel naar eigen wens producten online aanbieden, zonder dat je kostbare tijd kwijt bent aan het beheren van ingewikkelde programma’s en systemen. Bovendien kun je met WordPress eenvoudig de prijs van producten wijzigen, toevoegen en zelfs de voorraad bijhouden is geen enkel probleem.

Flexamedia.nl inmiddels meer dan genoeg kennis en expertise opgedaan. Hierdoor leveren wij de beste kwaliteit webshops, tegen een relatief lage prijs. Binnen ons team heeft iedereen zijn of haar eigen expertise. Denk bijvoorbeeld aan zaken waaronder:

  • Webdesign en grafische vormgeving.
  • Marketing en communicatie.
  • Tekst, foto- en videomateriaal.

Als aanvullende service leveren we professionele webteksten en mobielvriendelijke lay-outs, die passen bij de huisstijl van je bedrijf. Ook het laten maken van een professioneel bedrijfslogo en visitekaartjes valt binnen ons repertoire.

Velig en betrouwbaar betaalsysteem

Als je besluit om bij Flexamedia.nl een compleet nieuwe professionele webshop te laten maken, dan ben je verzekerd van een veilig en betrouwbaar betaalsysteem. Zo’n systeem maakt het mogelijk dat klanten moeiteloos hun bestelling kunnen afrekenen, zonder dat ze hierbij problemen ondervinden.

Maak je geen gebruik van een waterdicht betaalsysteem, dan brengt dit doorgaans onnodige risico’s met zich mee. Als ondernemer is het dus van belang dat je voldoende aandacht hieraan besteedt. Zo’n betaalsysteem zal namelijk het gebruiksgemak van je webshop een flinke boost geven. Uiteindelijk geeft dit potentiële klanten meer vertrouwen in de service en diensten die je verleent, waardoor op termijn waarschijnlijk ook het aantal conversies van je webshop zal toenemen.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde webdesigners met jarenlang ervaring in het bouwen van veilige en betrouwbare webshops. Zo ben je als zelfstandig ondernemer verzekert van een unieke en professioneel ogende webwinkel met genoeg plek voor alle producten die je verkoopt.

Dankzij het mobielvriendelijke design zijn de webshops van Flexamedia geschikt voor vrijwel alle mobiele apparaten. Het maakt dus niets uit, via welke weg je potentiële klanten de webshop van je bedrijf bezoeken. Deze is namelijk toegankelijk via de meest uiteenlopende smartphones, tablets, laptops en pc.