Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Goedkope website bouwen voor online succes

Flexamedia

Goedkope website bouwen voor online succes.

Ben je van plan om binnenkort een goedkope website te laten bouwen? Bij Flexamedia helpen we je graag verder, zodat ook jij kunt een succesvolle start met je nieuwe bedrijf kunt maken.

In deze blogpost vind je meer informatie over zaken die betrekking hebben tot het creëren van een bedrijfswebsite en/of webshop. Hierbij geven we uitleg over de meest belangrijke aspecten, die komen kijken bij het maken van een kwalitatieve website.

Goedkope website bouwen

Er bestaan natuurlijk talloze redenen waarom je een goedkope website wilt laten bouwen. Misschien ben je pas net begonnen met je nieuwe bedrijf en heb je hierdoor nog geen toereikend budget. Net zoals het onderhoud van websites kunnen ook de kosten voor het laten maken van een nieuwe website behoorlijk oplopen.

Aangezien het onze missie is, om kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers te helpen met zowel de realisatie als organisatie van diverse ICT-systemen. Bieden wij start-ups de kans om voor een relatief lage prijs toch een professionele website te laten maken.

Voordelen goedkope WordPress website bouwen

Naast onze werkwijze wil je misschien ook weten, welke voordelen het laten bouwen van een goedkope WordPress website met zich meebrengt. De meest belangrijke voordelen hiervan, die zetten we hieronder even op een rij!

Werkwijze van Flexamedia

Hieronder vind je stapsgewijs een overzicht van onze werkwijze. Een goedkope website laten bouwen, verloopt bij Flexamedia altijd volgens een praktisch stappenplan.

.01

Intake gesprek

Aangezien het voor ons belangrijk is om de beste service te verlenen aan onze klanten, vinden wij het altijd een goed idee om vooraf even kort kennis te maken.

Tijdens het intakegesprek brengen wij de meest belangrijke wensen en behoefte van elke klant in kaart. Vervolgens kunnen we meestal ook direct een nieuwe domeinnaam registreren en je eigen e-mail aanmaken. Afsluitend bespreken we de kosten, budget en maken we direct een opzet van de nieuwe website of webshop.

.02

Creëren & realiseren

Stap 2 vertaalt zich in het creëren en realiseren van een unieke en mobiel-vriendelijke lay-out. Daarnaast installeren wij voor elke klant de nieuwste versie van WordPress. Ben je akkoord met de ‘proefversie’ van je website? Dan gaat onze webdesigner meestal direct aan de slag om de rest van je bestelling compleet te maken.

Laat je bij Flexamedia een goedkope website bouwen dan staat deze doorgaans binnen tien werkdagen online. Na verloop van tijd gaan we datagegevens analyseren, zodat we toekomstige bezoekers van je website of webshop naar potentiële klanten kunnen converteren.

.03

Intake gesprek

Een goedkope website laten bouwen bij Flexamedia gaat samen met het inplannen van feedback moment. Tijdens dit moment kun je wijzigingen doorgeven, aanpassingen laten maken en andere feedback geven.

Stel dat je meer nodig hebt om van je nieuwe onderneming een online succes te maken. Aarzel dan niet om bepaalde zaken op tafel te brengen, want in principe kun je bij Flexamedia ook gewoon terecht voor zaken als: visitekaartjes, logo design en e-mailpakketten.

.04

Creëren & realiseren

Op het moment dat je nieuwe website begint te draaien, is het van belang om bepaalde zaken goed in de gaten te houden. Het monitoren van gegevens die betrekking hebben tot bezoekers van de website, die kunnen in de toekomst misschien goed van pas komen.

Verder is het van belang dat je website om de zoveel tijd wordt bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan het bijwerken van WordPress plug-ins en het uitvoeren van systeem- en software-updates.

Voordelen goedkope WordPress website bouwen

Naast onze werkwijze wil je misschien ook weten, welke voordelen het laten bouwen van een goedkope WordPress website met zich meebrengt. De meest belangrijke voordelen hiervan, die zetten we hieronder even op een rij!

WordPress is gratis

Een goedkope website laten bouwen gaat altijd samen met een WordPress installatie. WordPress is open-sourcesoftware, waardoor iedereen ter wereld gratis van deze software gebruik kan maken.

WordPress biedt een breed scala plug-ins

Vrijwel alle WordPress plug-ins geven je talloze mogelijkheden om je website te customizen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van websitesnelheid, de presentatie van afbeeldingen en video’s, maar ook het toevoegen van contactformulieren en advertenties. De meest plug-ins voor WordPress zijn gratis en kun je binnen enkele muisklikken installeren.

Makkelijk te beheren

WordPress is software die je vrij makkelijk kunt beheren. Ook het bijwerken van plug-ins, thema’s en de WordPress-software is binnen no-time gebeurd. Verder kun je talloze zaken instellen zoals het uitvoeren van periodieke back-ups, spamfilters en de SEO van je website verbeteren.

Snelle installatie

Een goedkope WordPress laten website hoeft niet lang te duren. WordPress is doorgaans vrij snel geïnstalleerd, zonder dat hiervoor een professional nodig is.

Zodra de installatie is voltooid, kun je meestal direct aan de slag. Stel dat er in de toekomst een update uitgevoerd moet worden, dan krijg je hiervan automatisch een melding.

Wil je binnenkort een goedkope website laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons op!

Logo ontwerp

Je krijgt van ons een exclusief logo ontwerp

 • Beeld- en woordmerk
 • Kleurbepaling
 • Bestand in drukwerk 
 • Schermresolutie
 • 100% Klanttevredenheid
Goedkope website bouwen voor online succes.
Goedkope website bouwen voor online succes.

Visitekaartjes 

1000 visitekaartjes afgedrukt op hoog kwaliteit papier.

 • Bedrukking van voor- en achterzijde
 • Standaard formaat
 • 1000 stuks
 • Mat of glans kwaliteit
Goedkope website bouwen voor online succes.
Goedkope website bouwen voor online succes.

Goedkope website bouwen voor online succes.

Een mooie webshop met een responsive design.

 • WordPress website
 • duidelijke sitenavigatie
 • Contactformulier
 • Ontwerp  op maat
 • GRATIS 5 professionele foto`s
 • GRATIS SSL-certificaat
 • 1 jaar GRATIS webhosting
 • 1 jaar GRATIS domeinregistratie
 • 10GB opslag
 • Onbeperkt emails aanmaken
 • Automatische beantwoorder
 • Webmail/pop3/imap
 • GRATIS Spamfilter
 • Binnen 4 weken online
 • 100% tevredenheidsgarantie
Goedkope website bouwen voor online succes.
Goedkope website bouwen voor online succes.