Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

WordPress hosting

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€6,50 

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7 of 8)

Cpanel

WordPress hosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€10,75

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7 of 8)

Cpanel

WordPress hosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€16,50

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7 of 8)

Cpanel

WordPress hosting

Wordpress hosting met WordPressvoor geïnstalleerd.

Flexamedia biedt WordPress Hosting compleet geoptimaliseerd voor WordPress. Gratis SSL, automatische updates en 30 dagen backups.

WordPress hosting

WordPress Hosting

Vaak maken (potentiële) klanten voor het eerst kennis met jouw bedrijf door een kijkje te nemen op je website. Dit kan een website zijn waarop allerlei informatie te vinden is over waar jouw onderneming voor staat, maar dit kan ook een website zijn in de vorm van een webshop. Wat voor website je ook beheert, webhosting is altijd van belang. Wanneer je de eigenaar bent van een website huur je als het ware een stukje ruimte op een externe server. Deze server slaat in principe alle gegevens en bestanden die samen jouw website vormen op.

Omdat WordPress wereldwijd het meest populaire CMS (Content Management Systeem) is, is het aannemelijk dat ook jij jouw website met behulp van WordPress hebt ontwikkeld. Heb jij, of wil jij je website laten maken door Flexamedia? Dan is de kans enorm groot dat deze ook in WordPress gemaakt is, of gemaakt zal gaan worden.

Uitleg WordPress CMS Systeem

Wat is WordPress nu eigenlijk?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk zelf een website of webshop kunt ontwikkelen. Zo’n CMS is een systeem waarmee je tekst, afbeeldingen, banners, video’s en nog veel meer op je website kunt plaatsen. Ook kun je met behulp van WordPress extra webpagina’s aanmaken en allerlei tools op deze pagina’s integreren. Denk bijvoorbeeld aan betalingsmogelijkheden en contactformulieren.

Wereldwijd zijn meer dan 75% van alle websites en webshops ontwikkeld met behulp van WordPress. Ook jij kunt dus met behulp van dit content management systeem heel eenvoudig zelf een website maken. WordPress kan voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk aan doeleinden zoals:

 • webshop
 • forum
 • nieuwssite
 • online CV
 • online portfolio
 • online leeromgeving
 • zakelijke blog
 • zakelijke website
 • social media-platform
 • foodblog

Eigenlijk kun je stellen dat WordPress gebruikt kan worden voor ieder soort website, webwinkel of blog.

WordPress hosting

Redenen waarom kiezen voor WordPRess aan te raden is.

WordPress is een heel eenvoudig content management systeem waarmee jij heel eenvoudig je eigen webshop of website kunt creëren.

Waarom kiezen voor Worpress Hosting bij Flexamedia?

Wanneer je kiest voor WordPress Hosting van Flexamedia zorgen we ervoor dat je met je website of webshop een vliegende start kunt maken. Wij installeren WordPress namelijk voor jou, maken de software gebruiksklaar inclusief de daarbijbehorende juiste beveiliging. Hierna kun jij aan de slag met het creëren van jouw eigen website of webshop. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken of besteed je het creëren van een website liever uit? Ook dan ben je bij Flexamedia aan het juiste adres. Wij maken namelijk betrouwbare, professionele websites. Hierdoor ben je verzekerd van een website die helemaal past bij jouw bedrijf. Je website is immers vaak hét visitekaartje van je bedrijf.

Een website heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Denk aan het regelmatig plaatsen van nieuwe content, het up to date houden van gegevens en bestanden, et cetera. Dit onderhoud kun je met behulp van de hosting software heel gemakkelijk zelf uitvoeren, maar het is ook mogelijk om dit onderhoud uit te besteden door te kiezen voor WordPress webhosting bij Flexamedia. Wanneer je dit doet profiteer je van super service voor een eerlijke prijs!

Dit zijn zomaar drie belangrijke kernwaarden die je kunt verwachting wanneer je kiest voor webhosting bij Flexamedia:

 • Altijd persoonlijk contact. Of je nu vragen hebt over WordPress hosting, iets wilt weten over je e-mail instellingen, hulp nodig hebt bij het terugzetten van een back up of noem het maar op, we staan altijd voor je klaar. We streven er naar om je sowieso dezelfde dag nog te helpen.
 • Het gebruiken van WordPress wordt een fluitje van een cent. Wij verzorgen de installatie en zorgen voor de juiste beveiliging. Hierna kun jij met een gerust hard aan de slag.
 • Gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan. Moet je website worden geupdated? Geen zorgen. Bij WordPress webhosting van Flexamedia wordt dit automatisch gedaan.

Controleer domeinnaam →

Redenen voor het kiezen van WordPress Hosting

Buiten deze reden zijn er nog andere redenen waarom we je aanraden om te kiezen voor een website of webshop die gecreëerd wordt met WordPress. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Veel keuze uit verschillende thema’s en plugins. Hierdoor is het mogelijk om jouw website helemaal naar eigen wensen en behoeften te maken of te laten maken. Houd er hierbij wel rekening mee dat er zowel gratis als betaalde thema’s beschikbaar zijn. Gelukkig zijn er meer dan 4000 gratis thema’s zodat het kiezen voor een betaald thema niet nodig is. Ditzelfde geldt voor de plugins. Hiervan zijn er meer dan 50000 gratis beschikbaar zodat ook hiervoor geldt dat het niet nodig is om te kiezen voor een betaalde plugin.
 • Populair
 • Je hoeft geen technische kennis te hebben om het te gebruiken
 • Het systeem is veilig. Houdt er hierbij wel rekening mee dat je gebruik maakt van professionele hosting. Omdat WordPress zo populair is dit content management systeem ook populair bij hackers. Wanneer je kiest voor WordPress hosting van Flexamedia is deze veiligheid gegarandeerd.

Controleer domeinnaam →

Wat kun je verwachten met onze WordPress Hosting?

Kies je voor WordPress webhosting van Flexamedi? Dan profiteer je gegarandeerd van verschillende voordelen. Denk aan:

 

 • De WordPress software wordt gebruiksklaar (inclusief de juiste beveiliging) voor je geïnstalleerd.
 • Altijd 30 dagen back ups
 • Gratis SSL certificaat zodat de data op jouw website versleutelt is.
 • Updates worden automatisch uitgevoerd.
 • Beschikbaarheid van een testomgeving zodat je in alle rust en op jouw tempo aan de slag kunt met het ontwikkelen van je website of webshop.
 • Altijd snelle wordpress webshosting
 • Wordt jouw website nu gehost door een andere hosting provider? Wij bieden je gratis verhuisservice aan.
 • Kies je voor een een premium abonnement? Dan profiteer je ook van cache plugin. Hierdoor worden de webpagina’s van jouw website razendsnel weergegeven aan de bezoekers van jouw website.

 

Heb je met betrekking tot WordPress webhosting door Flexamedia vragen of wil je graag een WordPress website laten maken door een expert? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord en zijn je graag van dienst. Besluit je om jouw nieuwe website te laten maken door ons? Dan beginnen we altijd met een gratis intakegesprek. Je zit dus niet meteen ergens aan vast.

Controleer domeinnaam →