Whatsapp voor uw website voor slechts €50

WhatsApp telt bijna 10 miljoen gebruikers in Nederland. Het vormt dan ook een uitstekend medium voor uw (potentiële) klanten om met u in contact te treden.

WhatsApp telt bijna 10 miljoen gebruikers in Nederland. Het vormt dan ook een uitstekend medium voor uw (potentiële) klanten om met u in contact te treden. Met de WhatsApp Plugin voor WordPress van Flexamedia kunt u in een handomdraai een contactbutton voor WhatsApp toevoegen aan uw website.

De WhatsApp plugin voor WordPress is volledig aan uw wensen aan te passen. Zo kunt u zelf bepalen op welke tijdstippen de Whatsapp button zichtbaar is voor uw bezoekers. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw klanten alleen contact opnemen op een moment dat u hen ook gelijk kan helpen. Ook kunt u zelf bepalen op welke apparaten de WhatsApp button zichtbaar is. Daarbij worden bezoekers op de tablet of desktop naar de webversie van WhatsApp gestuurd.

De WhatsApp plugin biedt de volgende mogelijkheden:

  • Stel zelf in wanneer de WhatsApp button zichtbaar is
  • Kies of alleen gebruikers op smartphones de button zien, of ook klanten op tablets en pc’s
  • Stel meerdere nummers in, eventueel met ieder een eigen button (handig voor verschillende afdelingen/vestigingen)
  • Stel zelf de starttekst in voor uw berichten.

Wilt u zien hoe de WhatsApp plugin werkt? Wij hebben deze zelf geïnstalleerd op onze website. Wij kunnen de plugin op uw website installeren voor €50. Heeft u een onderhoudsabonnement bij Flexamedia, dan betaalt u slechts €25.

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon