Systeembeheer uitbesteden voor bedrijven

Wilt jij  het systeembeheer van jouw bedrijf in de toekomst misschien uitbesteden? Veel ondernemers en bedrijven kiezen hier tegenwoordig voor omdat deze werkzaamheden over het algemeen behoorlijk wat tijd in beslag.

De meeste bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om een systeembeheerder in dienst te nemen. Flexamedia helpt kleine bedrijven en instellingen door het systeembeheer voor hen uit handen te nemen.

Waarom systeembeheer uitbesteden?

De systeembeheerder heeft een belangrijke rol binnen een bedrijf. Aangezien de werkzaamheden van een systeembeheerder relatief veel tijd kosten, kunt je het systeembeheer van jou bedrijf soms beter uitbesteden.

Deze persoon zorgt ervoor dat hardware, besturingssystemen en software correct wordt geïnstalleerd. Verder worden de meeste instellingen aangepast zodat jou medewerkers hun werkzaamheden zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen uitvoeren.

Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft binnen jou organisatie. Zo beantwoorden wij vragen van medewerkers en helpen wij bij problemen. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Systeembeheer uitbesteden voor bedrijven
Systeembeheer

Beveiliging

Ook de veiligheid van het systeem is onze verantwoordelijkheid. Laat je het systeembeheer van jou bedrijf over aan Flexamedia, dan installeren wij altijd professionele virusscanners en firewalls.

Zo hebben hackers en ransomware geen schijn van kans. De beveiliging van Flexamedia zorgt voor een veilige werkomgeving binnen jou organisatie, waarbij vertrouwelijke gegevens van jou bedrijf altijd veilig blijven opgeborgen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jou werknemers nooit meer informatie te zien krijgen dan nodig is om hun werk te verrichten.

Hulp op afstand

De systeembeheer service van Flexamedia biedt hulp op afstand. De systeembeheerder is het aanspreekpunt voor alle zaken die met IT te maken hebben. Wij beantwoorden vragen van al jou medewerkers. Zijn er problemen? Dan lossen we deze snel mogelijk op. Vaak doen we dit vanaf afstand. Op deze manier helpen wij jou medewerkers het snelst.