Voice over IP (VOIP) telefonie

Vanaf september 2019 werken de oude ISDN-telefoonlijnen niet meer. Het is dus tijd om met uw telefonie over te stappen naar Voice over IP (VOIP). VOIP biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor uw telefonie. Uiteraard behoudt u uw eigen telefoonnummers.

Met VOIP van Flexamedia kunt u uw telefonie op een klantvriendelijke manier inrichten. U kunt uw klanten welkom heten met een welkomstbericht. Zijn alle lijnen in gesprek, dan komt uw klant automatisch in een wachtrij terecht. Uw klant wordt geïnformeerd over de plaats in de wachtrij. Na afloop van het gesprek kunt u de beller een sluitingsbericht laten horen.

VOIP van Flexamedia biedt u ook de mogelijkheid om uw bedrijf beter te organiseren. U kunt uw telefoontoestellen laten doorschakelen naar meerdere nummers. Zo kunt u een telefoontje overdag naar het secretariaat laten doorschakelen, terwijl ’s nachts de storingsdienst wordt gebeld. Dankzij een mobiele app kunt u waar ook ter wereld bellen met het vaste nummer bij u op kantoor.

VOIP van Flexamedia kost €19,99 ex btw per maand voor onbeperkt bellen.

Wat krijg ik er allemaal bij ?

N

Onbeperkt bellen

N

Wachtrij functie

N

Openingstijden

N

Welkomstbericht

N

Keuzemenu

N

Voicemail 2 e-mail

N

Gespreksopname

N

Wachtmuziek

N

Mobiele app

N

Conferentiegesprek

N

Meeluisteren

N

Belgroepen

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi

Flexamedia

Adres: Guntersteinweg 377

Email: 2531KA Den Haag

Telefoon: 070 3085508

Wapp: 0659594999