Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Zakelijke telefonie voor 1 vaste prijs per maand.

Zakelijke vaste telefonie

€21 per maand/onbeperkt bellen

Zakelijke telefonie met talloze voip oplossingen.

Op het moment dat je werkzaam bent als ondernemer wil je natuurlijk het liefst zo professioneel en zo betrouwbaar mogelijk overkomen. Hier kun je op een aantal manieren voor zorgen. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat jij als persoon professioneel en betrouwbaar bent, maar heb je ook al eens nagedacht over vaste telefonie zakelijk?

Als ondernemer is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Dit betekent dus niet dat je alleen maar bereikbaar bent via de e-mail en via sociale media. Voor jou als ondernemer is het ook belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent. Dit kan met een 06-nummer zijn, maar wanneer je echt professioneel en betrouwbaar over wilt komen, is het slim om jezelf eens te verdiepen in vaste telefonie zakelijk. Op deze pagina kun je lezen waarom vaste telefonie zakelijk voor jou als ondernemer nu zo belangrijk is.

Wachtrij functie

Mobiele app

Gespreksopname

Openingstijden

Wachtmuziek

Houd zakelijk en privé gescheiden met onze VoIP oplossing.

Een voordeel van vaste telefonie zakelijk is dat het voor jou als ondernemer makkelijker is om zakelijk en privé gescheiden te houden. Wanneer je namelijk je privé telefoon ook voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken, zal je zien dat je werkzaamheden nooit stoppen. Klanten weten je namelijk vast en zeker te vinden en kunnen je ook ‘s avonds of in het weekend appen of bellen. Ook zullen de berichten die je privé en zakelijk ontvangt door elkaar heen gaan lopen. Door dus te kiezen voor vaste telefonie zakelijk verhoog je de professionaliteit van je bedrijf en wordt het makkelijker om structuur te behouden.

Optimale bereikbaarheid met VoIP bellen

Door te kiezen voor vaste telefonie zakelijk ben je optimaal bereikbaar. Zo heb je nooit last van een lege batterij van je smartphone en je hebt altijd bereik. Wanneer je enkel kiest voor mobiele telefonie kan het voorkomen dat jij jezelf op een locatie bevindt waar het bereik niet optimaal is. Ook kun je een klant in een wachtrij plaatsen op het moment dat je kiest voor een vast telefoonnummer. Dit kan bij een 06-nummer niet. Wanneer er dan twee mensen tegelijkertijd naar het vaste telefoonnummer bellen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gesprek door te schakelen naar een collega.

Zakelijke telefonie zorgt voor meer betrouwbaarheid en professionaliteit

Voor jou als ondernemer is het belangrijk dat je betrouwbaar en professioneel overkomt. Dit kun je uitstekend doen met onze Zakelijke telefonie van Flexa Media.  Uit onderzoek is gebleken dat een vast telefoonnummer nu eenmaal meer vertrouwen wekt dan een 06-nummer. Mensen zullen eerder kiezen voor een bedrijf met een vast telefoonnummer dan voor een bedrijf met enkel een 06-nummer. Voor veel mensen wekt een 06-nummer namelijk een bepaalde vorm van wantrouwen. Kiest dus voor vaste telefonie zakelijk op het moment dat je als ondernemer professioneel en betrouwbaar over wilt komen.

Eenvoudig op- of afschalen met onze MKB VoIP telefooncentrale

Wanneer je je bedrijf wilt laten groeien is het slim om te kiezen voor vaste zakelijk telefonie . Op het moment dat je namelijk kiest voor het afnemen van een volledig nummerblok, kun je gemakkelijk opschalen op het moment dat het aantal werknemers wat werkzaam is binnen jouw bedrijf toeneemt. Het tegenovergestelde is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer het aantal werknemers wat werkzaam is binnen jouw bedrijf afneemt, kun je telefoonnummers die niet meer gebruikt worden makkelijk doorschakelen naar het algemene telefoonnummer van je bedrijf. Wanneer een klant altijd contact het met een vaste medewerker via een 06-nummer, is de kans groot dat deze klant deze klant dat in de toekomst ook blijft doen, ondanks dat deze werknemer misschien wel bij één van je concurrenten in dienst is getreden.

Kies zelf of je wel of niet bereikbaar bent

Op het moment dat je kiest voor vaste telefonie zakelijk heb je zelf de bereikbaarheid in de hand. Ben je ‘s avonds vrij, heb je vakantie of heb je een belangrijke zakelijke afspraak? Dan stel je een afwezigheidsbericht in op het vaste nummer. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om binnenkomende oproepen door te schakelen naar een collega. Dit is bij een 06-nummer niet altijd mogelijk. Tevens wil je je natuurlijk je privé telefoon niet volledig uitschakelen aangezien je dan ook niet meer bereikbaar bent voor vrienden en familie.

Met onze Hosted telefonie heb je geen telefoon op kantoor nodig.

Door te kiezen voor vaste telefonie zakelijk zal je zien dat de productie die je maakt op een werkdag toe zal nemen. Wanneer je namelijk altijd je smartphone gebruikt zal je zien dat je toch regelmatig even je telefoon pakt om binnenkomende berichtjes te lezen of om je social media kanalen te checken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je smartphone volledig uit te schakelen wanneer je met belangrijke zaken bezig bent, maar dit kan ook funest werken. Je bent dan namelijk helemaal niet meer bereikbaar. Wanneer je dan beschikt over vaste telefonie zakelijk, kun je inkomende gesprekken op je smartphone eenvoudig doorschakelen naar de vaste lijn en je bent hierdoor niet afgeleid door allerlei binnenkomende meldingen op je smartphone.

Zakelijke vaste telefonie

Zakelijk telefoneren heeft veel voordelen.

Zoals je hebt kunnen lezen biedt vaste telefonie zakelijk jou als ondernemer veel voordelen. Veel ondernemers kiezen naast de bereikbaarheid op een vast telefoonnummer ook voor bereikbaarheid op een 06-nummer. Wanneer jij dit ook wilt, is het wel verstandig om een zakelijk 06-nummer aan te schaffen zodat je zeker weet dat je ten alle tijde zakelijk en privé gescheiden kunt houden. 

Vaste telefonie zakelijk via Flexamedia

Wanneer je kiest voor vaste telefonie zakelijk via Flexamedia profiteer je naast de bovengenoemde voordelen nog van andere voordelen. Wij bieden namelijk VoIp telefonie aan. Op het moment dat je namelijk hiervoor kiest kun je met behulp van een app overal ter wereld gebruik maken van zakelijke telefonie. Tevens wordt een beller die in de wachtrij wordt geplaatst steeds geïnformeerd over zijn of haar plaats in de wachtrij. Ook kun je klanten die bellen welkom heten door middel van het instellen van een persoonlijke welkomstboodschap. Het doorschakelen van telefoongesprekken naar andere telefoonnummers ib bij VoIP telefonie ook mogelijk. 

Wil je nu meer weten over vaste telefonie zakelijk van Flexamedia? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je optimaal bereikbaar bent en jezelf kunt focussen op datgene wat voor jou belangrijk is. Er is namelijk niets zo vervelend dan jezelf ergeren aan slecht werkende telefonie.

Meerdere nummers

Wil je meerdere 085-nummers aanvragen? Dat kan.​ Je kunt kiezen voor verschillende nummers zoals vaste nummers. Met een vaste 085-nummer kun je je onderscheiden van andere bedrijven.​ Mensen weten dat ze jou kunnen bereiken op een vast nummer, dat vergroot de betrouwbaarheid van je bedrijf.​ Ons VoIP-systeem maakt het ook mogelijk om Whatsapp Business te gebruiken op je vaste telefoonnummer zodat je overzicht houdt in al je berichten.​

Zakelijke vaste telefonie