ICT COnsultant

De ontwikkelingen in de ICT volgen elkaar snel op. Dingen die enkele jaren nog erg nieuw waren, zoals opslag in de cloud en smartphone applicaties, zijn nu volledig ingeburgerd. Als ondernemer ontbreekt het u echter aan de tijd om uitgebreid stil te staan bij al deze ontwikkelingen. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn hypes en welke nieuwe systemen kunnen u echt helpen om uw werk sneller of beter te doen?

Flexamedia is een betrouwbare ICT consultant partner die u helpt om uw bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van ICT-oplossingen. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en passen alleen datgene toe dat werkt. Als ervaren IT-consultancy begrijpen wij dat u vooral wilt ondernemen en dat de IT-systemen altijd ondersteunend moeten zijn aan de bedrijfsprocessen en niet omgekeerd.

ICT Consultant

ICT Consultant in omgeving Den haag en omstreken


ICT Consultant

Onze medewerkers met jarenlange ervaring in de IT-consultancy brengen eerst nauwkeurig uw bedrijfsprocessen in kaart. Op basis hiervan doen wij aanbevelingen voor investeringen en software en hardware die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter kan doen. Hierbij bieden wij maatwerk; we zorgen voor IT-oplossingen die passen bij uw manier van werken. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat de kosten voor uw bedrijf zo laag mogelijk zijn, we zorgen er ook voor dat uw gegevens veilig zijn. Desgewenst helpen wij u ook bij de installatie van de nieuwe hardware en softwaresystemen.

Maak met jouw bedrijf een vliegende start

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-
✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi