Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Doetinchem
Website laten maken Doetinchem
Website laten maken Doetinchem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Doetinchem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Doetinchem

Heb je binnen no-time een website nodig in Doetinchem en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een exclusief design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Doetinchem ?

Bij het laten designen van een nieuwe internet site in Doetinchem zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een internet site met een apart opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Doetinchem begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site start met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Doetinchem voor mkb’ers uit de regio Doetinchem

Ingeval je als lokale zelfstandige in de regio Doetinchem een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Doetinchem te laten programmeren door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen aanbrengen
● Pagina samenvoegen of deleten
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door regelmatig aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van interessante blogs en andere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eerste word weergegeven in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Doetinchem mkb’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Doetinchem

De website van jouw firma is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Doetinchem, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Doetinchem maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Doetinchem en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Doetinchem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.