Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Westland
Website laten maken Westland
Website laten maken Westland

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Westland voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Westland

Heb jij binnen no-time een website nodig in Westland en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Westland ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Westland zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Westland begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site begint met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Alvorens we dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Westland voor zzp’ers uit omgeving Westland

Wanneer je als plaatselijke zelfstandige in de regio Westland een mooie website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Westland te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van interessante blogartikelen en meerdere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Westland zzp’er een interessante, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Westland

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Westland, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Westland maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Westland en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op op het moment dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Westland ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.