Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Echt
Website laten maken Echt
Website laten maken Echt

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Echt voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Echt

Heb jij binnen no-time een site nodig in Echt en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Echt ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe internet site in Echt zijn er gewoonlijk meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een uniek ontwerp wat geschikt is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Echt begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site merendeels gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Echt voor mkb’ers uit omgeving Echt

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Echt een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je zeker wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Echt te laten bouwen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van leuke nieuws en andere relevante content. Door continu bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Echt mkb’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Echt

De website van jouw organisatie is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Echt, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Echt programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Echt en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Echt ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.