Online beveiliging

Een back-up is een essentiële beveiligingsmaatregel voor iedere computer. U wilt immers voorkomen dat u al uw data kwijt bent als u slachtoffer wordt van ransomware. Daarnaast kan ook een brand of een diefstal ervoor zorgen dat al uw gegevens verdwenen zijn.

Flexamedia helpt u bij het maken van een online back-up voor uw systemen. Voor een vast laag bedrag van €9,99 worden al uw gegevens opgeslagen op onze beveiligde servers. Hierbij maakt het niet uit hoeveel data uw wilt beveiligen per computer.

Als u kiest voor online back-up van uw gegevens, dan zorgen wij ervoor dat uw computer ingesteld wordt. U hoeft vervolgens niets meer te doen. Uw gegevens worden automatisch dagelijks opgeslagen op onze servers. Dit kan gewoon terwijl u werkt, maar desgewenst ook ’s nachts.

Via een versleutelde verbinding wordt al uw data naar onze server gestuurd. Ook kunt u ervoor kiezen om de data bestanden zelf te beveiligen met een code(privacy). U kunt de online back-up op ieder moment zelf terug zetten!

Online beveiliging

Online backup voor €9,99 per maand

 

Maak met jouw bedrijf een vliegende start

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-
✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi