Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zwolle
Website laten maken Zwolle
Website laten maken Zwolle

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zwolle voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zwolle

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Zwolle en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zwolle ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Zwolle zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een internet site met een uniek design wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Zwolle begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens we dit fiksen vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Zwolle voor mkb’ers uit de regio Zwolle

Zodra je als lokale ondernemer in de regio Zwolle een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Zwolle te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van interessante nieuws en andere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste keyword.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Zwolle mkb’er een mooie, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Zwolle

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Zwolle, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Zwolle maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Zwolle en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zwolle ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.