Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zoeterwoude
Website laten maken Zoeterwoude
Website laten maken Zoeterwoude

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zoeterwoude voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zoeterwoude

Heb jij binnen no-time een website nodig in Zoeterwoude en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zoeterwoude ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Zoeterwoude zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Zoeterwoude begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende web site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Zoeterwoude voor eenmanszaken uit de regio Zoeterwoude

Ingeval je als lokale zelfstandige in de regio Zoeterwoude een informatieve internet site wilt laten programmeren, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Zoeterwoude te laten maken door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van leuke blogartikelen en andere interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Zoeterwoude mkb’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Zoeterwoude

De website van jouw bedrijf is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Zoeterwoude, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Zoeterwoude ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Zoeterwoude en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met ons op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan één van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zoeterwoude ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.