Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zierikzee
Website laten maken Zierikzee
Website laten maken Zierikzee

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zierikzee voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zierikzee

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Zierikzee en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zierikzee ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Zierikzee zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een internet site met een apart design wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Zierikzee begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina start met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website relevant is.

Is jouw nieuwe web site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Zierikzee voor eenmanszaken uit de regio Zierikzee

Zodra je als lokale ondernemer in de regio Zierikzee een nieuwe website wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Zierikzee te laten bouwen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door dagelijks aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het posten van originele blogartikelen en verschillende relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste keyword zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Zierikzee zzp’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Zierikzee

De website van jouw bedrijf is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Zierikzee, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Zierikzee programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Zierikzee en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met ons op op het moment dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zierikzee ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.