Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Wageningen
Website laten maken Wageningen
Website laten maken Wageningen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Wageningen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Wageningen

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Wageningen en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Wageningen ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe site in Wageningen zijn er meestal verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een website met een uniek design wat geschikt is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Wageningen begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site begint met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Alvorens we dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Wageningen voor zzp’ers uit de regio Wageningen

Ingeval je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Wageningen een nieuwe website wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Wageningen te laten maken door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen toepassem
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door heel vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van handige blogs en andere nodige content. Door constant bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als één van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Wageningen mkb’er een mooie, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Wageningen

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Wageningen, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Wageningen maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Wageningen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met ons op indien dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Wageningen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.