Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Utrecht
Website laten maken Utrecht
Website laten maken Utrecht

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Utrecht voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Utrecht

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Utrecht en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Utrecht ?

Bij het laten designen van een nieuwe site in Utrecht zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart design wat acceptabel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Utrecht begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een internet site start met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Utrecht voor zzp’ers uit omgeving Utrecht

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Utrecht een mooie website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Utrecht te laten programmeren door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door frequent wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van spannende blogs en diverse interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Utrecht zzp’er een Professionele, responsive website laten maken voor jouw firma? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Utrecht

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Utrecht, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Utrecht ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn immers pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Utrecht en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan één van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Utrecht ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.