Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Sittard
Website laten maken Sittard
Website laten maken Sittard

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Sittard voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Sittard

Heb je binnen Een korte tijd een site nodig in Sittard en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Sittard ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Sittard zijn er meestal meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Sittard begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Sittard voor zzp’ers uit de regio Sittard

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Sittard een professionele internet site wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Sittard te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van interessante nieuws en andere relevante tekst. Door constant bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de passende keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als één van de eersten word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Sittard mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Sittard

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Sittard, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Sittard maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Sittard en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op ingeval dit het geval is. Vaak kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Sittard ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.