Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Ravenstein
Website laten maken Ravenstein
Website laten maken Ravenstein

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Ravenstein voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Ravenstein

Heb je binnen Een korte tijd een website nodig in Ravenstein en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Ravenstein ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Ravenstein zijn er in het algemeen verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een web site met een uniek design wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Ravenstein begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een internet site begint met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende website relevant is.

Is jouw nieuwe web site vooral gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Ravenstein voor zzp’ers uit omgeving Ravenstein

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Ravenstein een professionele website wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw website in Ravenstein te laten programmeren door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of verwijderen
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door frequent wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van goede nieuws en diverse nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eersten word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Ravenstein zzp’er een Professionele, responsive website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Ravenstein

De website van jouw onderneming is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Ravenstein, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Ravenstein ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn immers pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Ravenstein en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Ravenstein ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.