Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Purmerend
Website laten maken Purmerend
Website laten maken Purmerend

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Purmerend voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Purmerend

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Purmerend en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Purmerend ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Purmerend zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart opmaak wat geschikt is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Purmerend begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Purmerend voor zzp’ers uit de regio Purmerend

Ingeval je als plaatselijke ondernemer in de regio Purmerend een professionele website wilt laten maken, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Purmerend te laten programmeren door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina samenvoegen of aanpassen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van originele nieuws en andere interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw blog als één van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Purmerend mkb’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Purmerend

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of diensten is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Purmerend, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Purmerend programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Purmerend en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op als dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Purmerend ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.