Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Montfoort
Website laten maken Montfoort
Website laten maken Montfoort

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Montfoort voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

———————————-

—————————————————————

———————————-

Website laten maken in STAD#

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in STAD# en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in STAD# ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in STAD# zijn er doorgaans verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een apart design wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in STAD# begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in STAD# voor zzp’ers uit de regio STAD#

Wanneer je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving STAD# een professionele internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in STAD# te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina’s samenvoegen of verwijderen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van originele blogartikelen en diverse nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw web site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Bing toont.

Wil je als STAD# mkb’er een leuke, responsive website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in STAD#

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in STAD#, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in STAD# ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit STAD# en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met ons op als dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Montfoort ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.