Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Leidschendam-Voorburg
Website laten maken Leidschendam-Voorburg
Website laten maken Leidschendam-Voorburg

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Leidschendam-Voorburg voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Leidschendam-Voorburg

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Leidschendam-Voorburg en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Leidschendam-Voorburg ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Leidschendam-Voorburg zijn er in het algemeen verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een uniek opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Leidschendam-Voorburg begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een pagina start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige web site relevant is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Leidschendam-Voorburg voor uit de regio Leidschendam-Voorburg

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Leidschendam-Voorburg een professionele website wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Leidschendam-Voorburg te laten doen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door periodiek aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van originele blogartikelen en andere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw web site als 1 van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Leidschendam-Voorburg zzp’er een mooie, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Leidschendam-Voorburg

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Leidschendam-Voorburg, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Leidschendam-Voorburg programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Leidschendam-Voorburg en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Leidschendam-Voorburg ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.