Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Leiden
Website laten maken Leiden
Website laten maken Leiden

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Leiden voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Leiden

Heb je binnen no-time een site nodig in Leiden en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Leiden ?

Bij het laten designen van een nieuwe site in Leiden zijn er doorgaans meerdere zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een uniek opmaak wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Leiden begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een pagina start met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site merendeels gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Leiden voor eenmanszaken uit omgeving Leiden

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de regio Leiden een nieuwe website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Leiden te laten programmeren door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van leuke blogartikelen en diverse nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende keyword zorg je er namelijk voor dat jouw website als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Leiden zzp’er een interessante, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Leiden

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Leiden, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Leiden maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Leiden en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Vaak kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Leiden ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.