Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Leeuwarden
Website laten maken Leeuwarden
Website laten maken Leeuwarden

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Leeuwarden voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Leeuwarden

Heb je binnen no-time een website nodig in Leeuwarden en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Leeuwarden ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Leeuwarden zijn er meestal meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een uniek opmaak wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Leeuwarden begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site begint met het registreren van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende web site relevant is.

Is jouw nieuwe internet site in het bijzonder gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Leeuwarden voor mkb’ers uit omgeving Leeuwarden

Wanneer je als lokale zelfstandige in de omgeving Leeuwarden een mooie internet site wilt laten bouwen, wil je dus wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Leeuwarden te laten doen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door periodiek aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van leuke blogs en verschillende relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eerste verschijnt in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Leeuwarden mkb’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Leeuwarden

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Leeuwarden, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Leeuwarden programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Leeuwarden en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Leeuwarden ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.